KJØPER I GOPRO

Red Bull blir medeier i GoPro og de to selskapene former et globalt partnerskap fra innhold til produkt.

Publisert Sist oppdatert

GoPro og Red Bull kunngjorde i går et flerårig globalt partnerskap som strekker seg fra produksjon av innhold til produktinnovasjon, skriver GoPro i en pressemelding.

 Samarbeidet innebærer også at Red Bull vil motta aksjer i GoPro, samtidig som GoPro blir Red Bulls eksklusive leverandør av POV-teknologi til Red Bull sine arrangementer verden over.

Gjennom samarbeidet får GoPro tilgang til over 1800 arrangementer, arrangert av Red Bull i over 100 land over hele verden. De to selskapene vil også dele rettighetene til alt bildemateriell som produseres i samarbeid. Innholdet vil også bli distribuert i felleskap på kanaler som The GoPro Channel, Red Bull TV, RedBull.com, samt i Red Bulls innholdsbase og Red Bulls medieplattform.

Dette partnerskapet er veldig strategisk for GoPro. Vi deler den samme visjonen

– Dette partnerskapet er veldig strategisk for GoPro.Vi deler den samme visjonen, å inspirere verden til å leve et større og mer spennende liv. Vi har jobbet tett sammen i mange år, men med et formelt partnerskap kan vi nå gjøre dette i mye større skala. Red Bull og GoPro, bedre match får du ikke, sierNicolas Woodman, grunnlegger og administrerende direktør i GoPro, i meldingen.

Powered by Labrador CMS