Doro Eliza fungerer både som trygghetsalarm og som et senter for andre velferdsteknologiske løsninger. Foto: Doro

ELIZA GIR TRYGGHET FOR ELDRE

En ny trygghetsalarm fra Doro skal fungere som en senter for velferdsteknologi i norske seniorers hjem.

Publisert Sist oppdatert

Doro lanserer nå det de kaller neste generasjons trygghetsalarm, Doro Eliza, for å gi eldre og deres pårørende en sikrere og tryggere hverdag.

– Å føle seg trygg i sitt eget hjem skal ikke føles som en luksus. Det bør være en selvfølge. Teknologi kan bidra med mye, og vi ser det som vår oppgave å hele tiden utvikle og ivareta de mulighetene som ligger i teknologien, for å kunne gi seniorer og deres pårørende økt trygghet, sier administrerende direktør Carl-Johan Zetterberg i Doro i en pressemelding.

Administrerende direktør Carl-Johan Zetterberg i Doro. Foto: Doro

Doro Eliza skal fungere som en hub for velferdsteknologi i hjemmet. Enheten er basert på 4G-teknologi, men kan også kobles til andre digitale IP-nettverk. Alarmen kan integreres med andre tjenester, for eksempel røykvarslere, fallsensorer, trygghetskameraer og medisinpåminnere.

– Doro Eliza er en hub for velferdsteknologi i hjemmet, men fremfor alt en trygghetsalarm. Eliza vil bli utviklet med nye funksjoner og integrert med fremtidens teknologi. Takket være vår lange erfaring med å utvikle trygghetsalarmer vet vi hva som kreves, og hva brukerne våre etterspør. Vi setter alltid trygghet og sikkerhet i høysetet. Dette gjør Doro Eliza til en meget pålitelig løsning, sier Zetterberg.

Trygghetsalarm er en tjeneste som er tilgjengelig for kommuner som tilbyr innbyggerne sine trygghetsalarm. Doro Eliza er et fremtidssikret produkt som kontinuerlig vil bli utviklet med nye tjenester og funksjoner.

Doro har i over 30 år utviklet og levert trygghetsalarmer til eldre og personer med nedsatt funksjonsevne. I dag har Doro 350.000 brukere tilkoblet alarmsentraler i Norge, Sverige og Storbritannia.

Artikkelen ble første gang publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 6/2020, som ble distribuert 23 november. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS