Claus Winter (til venstre) viser frem blåtannhøytaleren Andiamo, mens Paul De Pasquale hilder de nye øreproppene Fonico. Foto: Jan Røsholm

KUNDEOPPLEVELSEN VIKTIG

Tivoli Audio lanserer en rekke nyheter, både ørepropper, musikksystem og strømmehøyttalere. Men de har heller ikke glemt historien.

Publisert

Musikkanlegg med digital assistent er en nyhet fra Tivoli Audio. At de integrerer en CD-spiller i dette produktet vil trolig glede mange. Vi fikk også se en separat CD-spiller med støtte for wifi. Men for selskapet er det kundeopplevelsen som er viktigst.

 Bygger på erfaring

– Vi har lært mye av prosessen etter at vi lanserte de første strømmehøyttalerne våre, og det tar vi med oss videre til glede for våre kunder, sier Claus Winther.

Han er visepresident for salg i Europa hos Tivoli Audio. Vi møter han og kollega Paul De Pasquale på CES-messen i Las Vegas. De Pasquale er CEO og ansvarlig for produkt og design hos Tivoli Audio.

– Kundeopplevelsen er viktig for oss, og ikke minst våre kunder, sier Winther.

Alt-i-ett-anlegg

Tivoli Audio Music System Home er et komplett musikkanlegg. Det har støtte for blåtann, wifi, Spotify Connect, Dab+, samt Amazon Alexa.

– Dette anlegget står godt alene, men med trådløst nett, kan det også strømme til andre høyttalere, sier De Pasquale.

Nyheten har fire drivere, hvorav to diskanter og to bass/mellomtoner. I tillegg er det CD-spiller innebygget.

– Vi har positive tilbakemeldinger på CD-spilleren, CDen er definitivt ikke død, sier han.

Music System Home er et frittstående musikkanlegg som støtter Amazon Alexa. Foto: Jan Røsholm.

Tivoli Audio Music System Home lanseres til sommeren, og vil finnes i tre forskjellige farger; hvit, sort og trefarget. Prisen vil være 7.999 kroner.

Helt nye propper

På messens første dag lanserte Tivoli Audio fullstendig trådløse ørepropper. Proppene har 3,5 times spilletid, og opptil tre ekstra ladinger i oppbevaringsboksen. Med en IPX5 grad, er de også motstandsdyktige mot vann og svette.

– Det følger med ringer i forskjellig farger til å sette på om man vil, slik at de får et litt mer sporty utseende, sier De Pasquale.

Frittstående CD-spiller med wifi fra Tivoli Audio. Foto: Jan Røsholm.

Øreproppene betjenes med stemmen og ved å trykke på dem, og vil ha en pris på rundt 1.500 kroner.

Tivoli Audio viser samtidig frem blåtannhøyttaleren Andiamo. Denne ble lansert i sommer. Via et oppladbart innebygget litium-ion batteri er det opptil 20 timers spilletid.

Trådløs CD spiller

Model CD er en frittstående CD-spiller med støtte for trådløst nett. Med innebygget Spotify Connect kan det strømmes musikk via spilleren. Den tilkobles trådløst til alle høyttalerne i ART-serien fra Tivoli Audio.

– Model CD har i tillegg en 3.5 mm line-utgang, slik at kunden kan koble til en receiver, sier De Pasquale.

Prisen på CD-spilleren er 3.000 kroner.

Selektiv distribusjon

Tivoli Audios produkter distribueres i dag i Norge av Power, utvalgte hifi-butikker og noen design- og møbelbutikker. Illum Bolighus er et eksempel på en møbelbutikk som selger Tivoli Audio.

– Vi er opptatt av god inntjening for våre partnere, og det vil gjenspeile den distribusjonsstrategien vi har, sier Winther.

Powered by Labrador CMS