Alpine EZi-DAB

Pressemelding fra AudioCom 9. mai 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Alpine, representert i Norge gjennom Audiocom AS, kunngjør i dag at deres nye universale DAB/DAB+ modul EZi-DAB er på vei ut til ivrige forhandlere mens du leser dette.

EZi-DAB er universal og via sine 3 ulike tilkoblingsmuligheter, vil modulen kunne monteres i så å si alle biler, perfekt dersom bilen har originalt stereoanlegg uten DAB. I tillegg til mottak av digital radio gir EZi-DAB kjøpere full tilkobling og kontroll av iPad, iPhone og iPod*. Enheten gir også mulighet for tilkobling av USB media slik som pinner og harddisk, samt kontroll av musikk på disse. Selvsagt har enheten også en analog tilkobling for 3,5mm mini-jack plugg.

«Vi har meget stor tiltro til dette produktet fra Alpine. Det gir potensielle kjøpere stor fleksibilitet i forhold til montering, og er man litt nevenyttig, monterer man denne selv,» forteller Glenn Solie, Markedssjef hos Audiocom AS.

«Med den mengden lagringsmedia som benyttes i dag i form av MP3 spillere, Apple produkter, harddisker og enkle USB pinner, vil EZi-DAB også gjøre hverdagen enklere og mer fleksibel i forhold til musikk i kjøretøyet,» legger Solie til.

Powered by Labrador CMS