Pia Törnström har ansvaret for NetOnNets egne varemerker. Foto: NetOnNet

ANDERSSON MED 10 ÅR TV-GARANTI

NetOnNets eget varemerke Andersson utvider TV-garantien fra tre til ti år. – Vi er veldig glade for å tilby markedets lengste garantiperiode for TVer.

Publisert

Det sier Pia Törnström, som har ansvaret for NetOnNets egne varemerker, i en pressemelding.

Garantien skal dekke defekter forårsaket av material- eller produksjonsfeil, som funksjonsfeil i skjermen, inkludert en 100 prosent pikselfeilgaranti. Garantien gjelder alle Andersson-TVer i 10 år fra kjøpsdato, for kjøp gjort fra 16. november 2023 og senere, og retter seg mot dem som bruker TVen i et hjemmemiljø, heter det i pressemeldingen som gikk ut 13. februar.

Her vises det til at garantitiden med dette strekker seg lenger enn reklamasjonsretten, som i Norge er fem år.

 

Her står NetOnNet meget sterkt

Høy kvalitet

– Vi arbeider kontinuerlig for å øke kvaliteten på produktene våre. Våre data viser det våre kunder også bekrefter; en TV fra Andersson er en veldig god TV, av høy kvalitet, med mange fornøyde kunder. Vi manifesterer dette ved å tilby kundene markedets lengste garantiperiode for TVer, som for de aller fleste i praksis gjelder hele levetiden til TVen, sier Törnström i pressemeldingen.

Hun sier det er en sterk trend at kundene velger selskapets egne merkevarer, spesielt i tider hvor folks lommebok tydelig er påvirket av den generelle økonomiske situasjonen.

– Våre egne merkevarer er produkter av høy kvalitet til en lavere pris, sier Törnström.

 

Andersson QLED6531UHDA i 65-tommer med qled 4K, Android 11, HDR, Dolby Atmos og Chromecast. Foto: NetOnNet

Rimeligere alternativ

Ifølge NetOnNets handelsrapport, som de la frem for noen uker siden, opplever 87 prosent av nordmenn at kjøpekraften er svekket. Samtidig gjør 65 prosent grep for å handle varer i detaljhandelen.

– De fleste har da valgt et rimeligere alternativ enn tidligere. Da blir kjedenes egne merkevarer et godt alternativ til de mer etablerte merkene – og her står NetOnNet meget sterkt, sier Törnström i pressemeldingen.

Under varemerket Andersson tilbyr NetOnNet en rekke produkter i kategorier som TV, nettbrett, støvsugere, kjøkkenapparater, hodetelefoner og batteribanker. Andersson-TVene selges hos NetOnNet og Komplett, i Sverige også i Webhallen.

 

Powered by Labrador CMS