Polar M600

Pressemelding fra Polar 3. august 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Polar Introduserer Polar M600 Sportsklokke med Android Wear™

Polar M600 kombinerer det beste fra to verdener:         

ledende hjertefrekvensteknologi og kraften av Android Wear.

I dag presenterer Polar et nytt steg i utviklingen av smarte sportsklokker:

Polar M600 - en vanntett sportsklokke med Android Wear. M600 er bygget på Google’s Android Wear smartklokkeplattform og tilbyr Polars egne optiske pulsmålerteknologi. Den registrerer puls på håndledd via en 6-LED-løsning, og bruker algoritmer designet og testet for maksimal pålitelighet. Polar M600 byr også på integrert GPS, aktivitetsmåling døgnet rundt og Polars unike Smart Coaching-funksjoner, via Polar App for Android Wear.

Polar M600 er designet for aktiv trening, og for å være en smart følgesvenn i hverdagen. Med 1.3 tommer touch screen i farge, lekkert design og batterilevetid på over 48 timer mot Android-enheter vil dette bli en ettertraktet modell. Den myke, utskiftbare silikonreimen er tilgjengelig i sort og hvit, og vil komme i rød farge senere.

“Polar er kjent for å utvikle smarte produkter for trening og sport” sier Marco Suvilaakso, Chief Strategy Officer hos Polar. “Polar skapte den første hjertefrekvensmåleren, den første aktivitetsmåleren, og nå er vi første leverandør av bærbar sportsteknologi til å introdusere en smartklokke som virkelig er optimalisert for sport. Med Android Wear vil Polar M600 kunne tilby våre kunder utallige muligheter for å skreddersy sin smartklokke, og fortsatt dra nytte av Polars unike erfaring og veiledning.” 

Ved å kombinere Android Wear sin verden i kontinuerlig utvikling med Polars treningsekspertise får kundene et unikt tilbud. I tillegg til trening og innsikt i daglig aktivitet kan brukere benytte Android Wear`s stemmekontroll, skreddersy displayvisninger, motta kalenderpåminnelser, lese og svare på meldinger tilknyttet en Android-telefon, scrolle gjennom sosiale medier og få tilgang til mer enn 4000 tredjepartsapper via Google Play. Polar M600 tilbyr 4 Gb intern lagringskapasitet og brukere kan synkronisere sin musikk gjennom Google Play, og høre på den også uten smarttelefonen.

Polar Flow gir brukere mulighet til å se aktivitet, trening og søvndetaljer via app for iOS og Android, mens nettjenesten tilbyr en dypere analyse av trening, restitusjon og fremgang. Polar M600-brukere kan også dra nytte av de nye, tilpassede løpeprogrammene som er tilgjengelig kostnadsfritt i Polar Flow. Løpere kan da velge et event (5K, 10K, halvmaraton eller maraton), og det lages en treningsplan som tilpasser seg nåværende kondisjonsnivå og fremgangen.

Polar M600 lanseres senere i år, og vil ha en veiledende pris på 3599 NOK.

* Note: Android Wear is a trademark of Google Inc

Powered by Labrador CMS