AOC G2460PF og G2770PF

Pressemelding fra AOC 23. juni 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Fullstendig friksjonsfrie spillskjermer fra AOC og AMD FreeSync

Dynamiske oppdateringsfrekvenser med AMD FreeSync™ forbedrer spillopplevelsen til en overkommelig pris.

AOC, et ledende globalt merke innen skjermer, lanserer i dag sine to første spillskjermer som støtter AMD FreeSync™ – en åpen teknologi som introduserer dynamiske oppdateringsfrekvenser. Dette eliminerer hakk og rivninger i bildet, og sikrer uavbrutt input. Spillere trenger bare et kompatibelt AMD grafikk-adapter og driver, i tillegg til en AMD FreeSync™ AOC spillskjerm, for å kunne nyte den mest friksjonsfrie spillopplevelsen noen sinne. De nye skjermene AOC G2460PF og G2770PF inkluderer alle disse forbedringene, til samme pris som tidligere modeller. De vil være tilgjengelige i september 2015 til veiledende priser på NOK 2800 og NOK 3650 (inkl. mva)

Førsteklasses friksjonsfrihet med AOC og AMD FreeSync™

Når du spiller, vil du ha så lite friksjon som mulig. Dette er ikke mulig uten sømløs synkronisering mellom GPU og skjermens oppdateringsfrekvens. AMD FreeSync™ gjør endelig dette mulig uten at det går ut over ytelsen – og til en overkommelig pris. Denne teknologien gir deg en spillopplevelse fullstendig uten hakk og rivninger, samtidig som bildefrekvens og input-tempo holder seg på toppnivå.

AMD FreeSync™ benytter industristandarden DisplayPort™ Adaptive-Sync for å sikre dynamisk oppdateringsfrekvens. Det betyr at GPU oppdaterer skjermen samtidig som den overfører nye bilder, noe som gir perfekt synkronisering mellom de to enhetene.

Denne nye AMD-teknologien krever ingen ekstra hardware, og kommer i en åpen standard slik at lisensieringsutgifter ikke bidrar til høyere utsalgspris.

Essensielle spillegenskaper med AOC G2460PF og G2770PF

Skjermer for seriøse spillere er utenkelige uten en oppdateringsfrekvens på 144 Hz og en responstid på 1 ms; AOC G2460PF og G2770PF har disse nødvendige egenskapene, samtidig som de holder rivninger og uskarpe bilder i sjakk. AOC har også implementert i-Care-teknologi, som minsker øyetretthet samtidig som den gir høy visuell dybde og detaljrikhet gjennom et dynamisk kontrastforhold på 80 millioner. En integrert Kensington Security Lock sørger for sikkerheten på LAN-party, slik at eierne kan forlate spillriggen uten bekymringer. Men dette behøver man ikke gjøre ofte, siden skjermen er komplementert med perfekt ergonomi og hensiktsmessige høyde- og tiltjusteringer.

Powered by Labrador CMS