Vogel's RingO

Pressemelding fra Aurora Group 4. april 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Vogel's RingO – komplett program av holdere til Apple iPad PRO

Hold styr på nye Apple iPad Pro med Vogel's RingO – det komplette programmet av smarte og fleksible monteringsløsninger til både hjemmet, kontoret og bilen.

Hold styr på nye Apple iPad PRO, enten den viser deg Facebook, TV-serier, oppskriften på fødselsdagskaken eller veien til din destinasjon. Vogel's RingO er et komplett program av smarte og fleksible monteringsløsninger som gir deg fullt utbytte av ditt nye nettbrett. Passer til både Apple iPad PRO 9,7" og 12,9" og mange andre populære nettbrett.

Vogel's RingO består av ulike typer monteringsenheter utviklet til hjemmet, kontoret eller bilen samt en universell nettbrettholder som enkelt klikkes sammen, takket være patenterte RingO Mount. På den måten kan du enkelt og fleksibelt flytte din Apple iPad PRO rundt mellom hjemmets ulike rom, kontoret og bilen. Bare fantasien setter grenser for hvor du vil montere nettbrettet!

Vogel's RingO Tablet Flex Pack består av et 3-ledds monteringbeslag i elegant aluminiumsdesign samt en universell nettbrettholder som passer til bl.a. Apple iPad PRO. Takket være den fleksible monteringsløsningen kan du trekke, vippe eller rotere nettbrettet til nettopp den posisjonen du ønsker.

Vogel's RingO Tablet Wall Pack inneholder en universell nettbrettholder samt to selvklebende veggbeslag, slik at du kan plassere din Apple iPad PRO flere forskjellige steder i hjemmet. Veggbeslagene er diskret utformet, slik at nettbrettet klikkes fast helt tett på veggen.

Vogel's RingO Tablet Car Pack inneholder en universell nettbrettholder og en monteringsenhet som plassert på bilens nakkestøtte gjør den lange kjøreturen morsommere for barna. Det er enkelt å klikke din Apple iPad PRO fast på monteringsenheten, slik at passasjerene i baksetet kan kose seg med spill, film og apper på en sikker måte når familien er på farten.

Vogel's RingO Tablet Dashboard Pack sørger for at din Apple iPad PRO alltid er lett tilgjengelig når du selv er på farten. Pakken inneholder en universell nettbrettholder samt en monteringsenhet som festes på bilens instrumentpanel eller frontrute. Gjør det enkelt å klikke nettbrettet av og på, vippe eller dreie den, slik at du har den sikkert tilgjengelig på kjøreturen.

Vogel's RingO – det viktigste:

• Fleksible monteringsløsninger utviklet til hjemmet, kontoret og bilen

• Passer til alle populære nettbrett, bl.a. nyeste Apple iPad PRO 9,7" og 12,9"

• Patentert RingO Mount klikk-system for enkel, sikker og rask montering

• Kan vippes, trekkes og roteres 360 grader, avhengig av modell

Pris og forhandler

Vogel's RingO Tablet Flex Pack

Veil. pris kr 999,00.

Vogel's RingO Tablet Wall Pack

Veil. pris kr 499,00.

Vogel's RingO Tablet Car Pack

Veil. pris kr 899,00.

Vogel's RingO Tablet Dashboard Pack

Veil. pris kr 499,00.

Powered by Labrador CMS