Logi Create for iPad Pro

Pressemelding fra Logitech 11. november 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Verdens største iPad-tilbehør

Logitech avdekker Logi CREATE for iPad Pro

I samarbeid med Apple, avduket Logitech i dag de første tilbehørene til iPad Pro: Logi CREATE Backlit Keyboard Case with Smart Connector og Logi CREATE Protective Case with Any-angle Stand. Logi CREATE-tastaturet er det første tredjepartstastaturet på markedet som støtter Apples nye Smart Connector, og som eliminerer behovet for å skru på, tilkoble eller lade tastaturet.

– iPad Pro koblet med iOS 9 åpner nye måter å skape, jobbe og spille på tabletet, sier Michelle Hermann, visepresident hos Logitech.

–  Med dette i tankene, har vi jobbet nært med Apple for å utvikle Logi CREATE, slik at vi kan tilby enda flere muligheter enn før. Resultatet er et funksjonsdyktig og vakkert deksel, og det beste iPad-tastaturet vi noensinne har laget. Fra kompabilitet med Apple Smart Connector, til farge og finish på tastaturet. Hver detalj er utarbeidet for å komplimentere iPad Pro, fortsetter Hermann.

De to Logi CREATE-produktene tilbyr iPad Pro god beskyttelse, og det tettvevde premium-stoffet motstår smell, riper og søl.

Logi CREATE Backlit Keyboard Case med Smart Connector

Logi CREATE Backlit Keyboard Case med Smart Connector er designet utelukkende for å fungere med Apples nye Smart Connector for en mer sømløs kommunikasjon mellom iPad Pro og tastaturet. Gjennom Smart Connector skrur tastaturet seg automatisk på og kobler seg trygt og sikkert sammen med iPad Pro når den er plassert i skriveposisjon – helt uten bruk av Bluetooth. Ettersom tastaturet er forsynt med strøm gjennom iPad Pro, trenger du aldri tenke på å lade det igjen.

Logi CREATE Backlit Keyboard Case er bygget for produktivitet. Tastaturet har vanlige 19-mm taster, tilpasningsdyktig bakrunnsbelysning, og et intuitivt layout, noe som hjelper deg med å ta i bruk alle fordelene i iPad Pros utvidede arbeidsrom og den nye iOS 9-funksjonen. Hurtigtastene til iOS 9 gir deg muligheten til å styre favorittappene dine, og du kan aktivere søke- og mediekontroller uten å måtte forlate tastaturet. Med dekselet kan iPaden plasseres i to forskjellige vinkler, slik at du kan utnytte iPad Pros store skjerm enten du poster en oppdatering, ser video eller bruker Apple Pencil til å ta notater. Logi CREATE Backlit Keyboard Case er tilgjengelig til en veiledende pris på 1599.00 NOK. I Europa vil den være tilgjengelig i engelsk, tysk, sveitsisk, italiensk, fransk, spansk og nordisk layout.

Logi CREATE Protective Case med Any-angle Stand

Logi CREATE Protective Case med Any-angle Stand kan tilpasses alle situasjoner. Dekselets fleksible stand har en skjult hengsel som holder iPad Pro stødig på plass. Plasser iPad Pro i en stående posisjon for å se video, eller i en lavere vinkel for å benytte Apple Pencil. Logi CREATE beskytter både fronten og baksiden på iPaden uten å tilføre unødvendig vekt eller bulker. Logi CREATE Protective Case med Any-angle Stand er tilgjengelig til en veiledende pris på 849.00 NOK.

Tilgjengelighet

Logi CREATE Backlit Keyboard Case og Logi CREATE Protective Case med Any-angle stand er tilgjengelig i en rekke farger, blant annet svart, rødt og blått. Begge er forventet å være tilgjengelig online og i utvalgte Apple-butikker i USA, Europa og og Asia fra begynnelsen av November 2015, samtidig som iPad Pro blir tilgjengelig.

Produktbeskrivelse

Logi CREATE for iPad Pro er et beskyttende deksel og et bakrunnsbelyst tastatur i et tettsittende og lett design. Tastaturet er utviklet i samarbeid med Apple og utnytter Apple Smart Connector, noe som eliminerer behovet for å skru på, tilkoble og lade tastaturet. Tastaturet er laget for produktivitet; det har fullvoksne taster med dedikerte iOS®-snarveier, slik at skriveopplevelsen blir mer behagelig. Logi CREATE Backlit Keyboard Case er tilgjengelig i blant annet svart, rødt og blått

Nøkkelfunksjoner

• Apple Smart Connector: Logi CREATE er det første tredjepartstastaturet designet for å fungere med Smart Connector. Logi CREATE skrur seg automatisk på og tilkobler seg iPaden når den er plassert i skriveposisjon – helt uten bruk av Bluetooth. Fordi tastaturet er forsynt med strøm  gjennom iPaden, trenger du ikke tenke på å lade det igjen

• Fullvoksent bakrunnsbelyst tastatur: Å skrive på tablet har aldri føltes bedre. Med fullvoksne 19-mm taster, justerbar bakrunnsbelysning og et intuitivt layout utnytter CREATE iPad Pros muligheter til det fulle. Dedikerte iOS-snarveier tillater deg å lande på skrivebordet, surfe på nett, justere lysstyrke og kontrollere lyden med ett enkelt klikk uten å måtte forlate tastaturet.

• Oppmerksomhet på detaljer og finish: Spesialdesignede kurver og presisjonsformet anodisert aluminium gir en strukturell integritet til beskyttelse av innsiden på iPaden. På utsiden motstår det tettvevde premium-stoffet alt fra støt, skraper og søl. Oppmerksomheten på detaljer og farger gjør at tastaturet føles som den andre halvdelen til iPad Pro.

• Skrive- og lesemodus: Med to mulige vinkler kan man utnytte iPadens store skjerm til å endelig skrive boken din, se den filmen, spille det spillet eller å bruke Apple Pencil til å ta notater.

• Auto-våkne, auto-dvale: Åpner du CREATE vil iPaden automatisk skru seg på. Lukker den vil den automatisk gå i dvale, slik at du sparer på strømmen.

Systemkrav

• iPad Pro

Produktspesifikasjoner

• Dimensjoner (L x B x H): 315 mm x 230 mm x 19.9 mm

• Vekt: 725g

• MFi sertifisert: Tastaturet har gjennomgått grundige tester

i samarbeid med Apple og iPad Pro.

Garanti

• 2 års begrenset Hardware-garanti I EMEA og Japan.

Pris: 1599.00 NOK 

Powered by Labrador CMS