Rapunsel til Apple iPad

Pressemelding fra Disney Publishing Nordic 3. april 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Disney Publishing Nordic lanserer sin første bok-app for Ipad på norsk

Disney Prinsesser: En kongelig fest bringer feiringen av Rapunsel til Apple iPad

Disney Publishing Nordic er stolte over å kunne feire Rapunsel som den tiende prinsessen i hoffet til Disney Prinsesser, og inviterer unge lesere til å delta ved å lansere en helt ny eventyrbok for Ipad - den første Disney bok-appen på norsk.

Bok-appen Disney Prinsesser: En kongelig fest tilbyr jenter i alderen 3 - 6 år en rekke spennende leseopplevelser og interaktive oppgaver som gir timevis med lek og moro.

Disney Prinsesser: En kongelig fest inviterer tilhengere av Disney Prinsesser til å lese, lytte og leke med sine kjære venner Ariel, Tornerose, Belle, Askepott, Jasmine, Snehvit og Tiana som introduserer Rapunsel for sin magiske verden.   

Høydepunkter:

• Lytt og les

• Design og lag din egen personlige Disney Prinsesser-tiara.

• Lag dine egne Disney Prinsesser festscener.

• Lag og del invitasjoner til din egen Disney Prinsesser En kongelig fest.

• Fargeleggingssider med Rapunsel og alle Disney Prinsessene.

• Puslespill med Rapunsel og vennene hennes, Flynn, Maximus og Pascal.

Etter suksessen i Norge med appen Disney’s Princess Dress-Up: My Sticker Book, som kun var tilgjengelig på engelsk, tilbyr nå Disney Prinsesser En kongelig fest for første gang muligheten til å lytte og lese på norsk sammen en rekke andre aktiviteter, som garantert fenger små jenter både på nett og offline.

PLATFORM(ER):

Kun iPad ANBEFALT ALDER: 3 – 6 år PRIS: 49 kroner