Eplehuset åpner ved Jessheim Storsenter i august. Foto: Jessheim Storsenter

EPLEHUSET ÅPNER PÅ JESSHEIM

Eplehuset åpner i august sin 24. butikk, på Jessheim Storsenter. – Endelig får vi en fullskala butikk på Jessheim, sier Mats Tranvåg.

Publisert Sist oppdatert

Han er kommersiell leder for butikk og service i Eplehuset, og sier i en pressemelding at det er på tide at kjeden etablerer seg på Jessheim.

– Det er stort for oss å kunne bekrefte at vi veldig snart går i gang med å bygge det som kommer til å bli en fantastisk Eplehuset-butikk. Vi vet at mange som bor på Jessheim allerede har et forhold til oss gjennom de eksisterende butikkene våre. Nå kan enda flere kan bli kjent med oss, sier Tranvåg.

Butikken på 200 kvadratmeter får ifølge pressemeldingen en svært sentral plassering på senteret, mellom blant annet Meny, Home & Cottage og Jordbærpikene.

 

Byen Jessheim

– Her vil kundene finne alt fra Apple, på ett og samme sted. Eplehuset tilbyr mer enn bare produktene, og leverer et komplett tjenestetilbud som kan tilby autoriserte reparasjoner gjennom eget verksted. Kundene kan bestille tid på nett, for blant annet skjerm- og batteribytte på timen, heter det i pressemeldingen som gikk ut 8. mars.

Kommersiell leder Mats Tranvåg. Foto: Eplehuset
Senterleder Jon Bakke. Foto: Jessheim Storsenter
Administrerende direktør Espen Berger i Eplehuset. Foto: Stian Sønsteng

Her heter det videre at dialogen mellom Jessheim Storsenter og Eplehuset strekker seg langt tilbake i tid.

Eplehuset har tyngde, attraktivitet og er spesialister på sine produkter

– Det gjør meg ydmyk og stolt på samme tid at jeg kan være den heldige senterlederen som ønsker velkommen til denne aktøren. Eplehuset har tyngde, attraktivitet og er spesialister på sine produkter, og det kommer til å passe godt inn i byen vi er blitt, og kommer til å bli i fremtiden. Jeg er sikker på at dette kommer til å bli tatt godt imot av eksisterende og fremtidige gjester ved Jessheim Storsenter, sier senterleder Jon Bakke i pressemeldingen.

 

Destinasjonsbutikk

Eplehuset definerer seg som en destinasjonsbutikk, for alt fra studenter, lærere og bedrifter, til dem som enten elsker produktene eller har lyst å lære seg dem.

Fra nyåpningen av Eplehuset Ullevål den 5. oktober 2022. Foto: Stian Sønsteng

– Vi har den desidert beste arenaen for å oppleve hele Apple-økosystemet, med folk som virkelig brenner for det de gjør. Det er både en trygghet og en inspirasjon når man kommer inn i våre butikker. Her vil kundene fra Jessheim kunne benytte seg av hjelp til alt fra Apple, både privatkunder og bedrifter. Det skal oppleves positivt å ha Eplehuset i nærheten, hvor vi har servicetilbud på timen, vi tar imot brukt elektronikk for å gi materialet nytt liv, og vi engasjerer oss i lokalsamfunnet vi er en del av. For oss er dette en del av å skape gjentagende betydningsfulle opplevelser, og nå er det enda flere som skal få oppleve nettopp det, sier Eplehusets administrerende direktør Espen Berger i pressemeldingen.

Nøyaktig åpningsdato er ikke satt.

 

Powered by Labrador CMS