EPLEHUSET MED TOPP APPLE-BUTIKK

Eplehuset Hegdehaugsveien i Oslo gjenåpner fredag som Apple Premium Partner. Foto: Eplehuset

Eplehuset Hegdehaugsveien i Oslo gjenåpner 22. mars, som Norges første Apple Premium Partner-butikk. I mai blir Solsiden i Trondheim den neste.

Publisert

– Eplehuset vil foreløpig være den eneste i Norge som er sertifisert av Apple som en Apple Premium Partner (APP). Dette betyr at Eplehuset som selskap har oppfylt Apples høyeste nivå av salgs- og serviceautorisasjoner og Apples krav om eksponering av produkter og utdanningsnivå hos sine medarbeidere, heter det i en pressemelding.

Eplehuset Hegdehaugsveien har holdt midlertidig stengt siden 27. januar, og når den gjenåpner fredag 22. mars skal alt av inventar og innredning være endret, med en salgsflate på 160 kvadratmeter.

– Det fantastiske teamet vårt på 12 personer gleder seg stort til å igjen åpne dørene, når vi kan åpne med Apples høyeste partnerrangering i Hegdehaugsveien, sier Eplehusets salgssjef i regionen, Truls Nilsen.

 

Kundeopplevelsen er det viktigste vi bryr oss om

Åpningstilbud

Ifølge pressemeldingen er oppgraderingen av butikken i tråd med Eplehusets strategi og visjon om å skape gjentagende betydningsfulle opplevelser. Den neste APP-sertifiserte Eplehuset-butikken blir flaggskip-butikken på Solsiden i Trondheim, når den gjenåpnes i mai.

Butikksjef Bård Skogli Holstad (f. v.), Ina Wilhelmsen, Anders Berg Halvorsen og Tobias Støren ved Eplehuset Hegdehaugsveien. Foto: Eplehuset

– Kundeopplevelsen er det viktigste vi bryr oss om, og det nye butikkonseptet bidrar til å skape rom for enda mer begeistring, inspirasjon og kunnskap for kundene våre. Både privatpersoner og bedrifter i alle størrelser skal være trygg på at vi kan finne riktig løsninger til deres behov, sier administrerende direktør Espen Berger.

Butikksjef Bård Skogli Holstad i Hegdehaugsveien venter kø på åpningsdagen:

– Dette er dagen hvor man kan oppleve konseptet for første gang i Norge. Om man er heldig kan man også sikre seg et av produktene til en svært god pris, men da må man være tidlig ute, sier Holstad i pressemeldingen.

 

Ikke bare Apple

Kommersiell leder for butikk og service, Mats Tranvåg, sier Eplehuset i tillegg til Apple-produktene tilbyr et bredt spekter av tilbehørsprodukter samt gode og relevante tjenester.

Truls Nilsen er salgssjef for Østlandet i Eplehuset. Foto: Stian Sønsteng
Butikksjef Bård Skogli Holstad ved Eplehuset Hegdehaugsveien. Foto: Stian Sønsteng

– Kundene kan få gjort sertifiserte reparasjoner på timen, som forlenger levetiden på produktene, og avtale tid med våre eksperter for å få hjelp til hva som helst. I det nye butikkonseptet legger vi til rette for at kundene i enda større grad skal få oppleve hele Apples økosystem med alt som hører til, og kjenne på den gode opplevelsen det skal innebære å velge Eplehuset, sier Tranvåg i pressemeldingen.

Administrerende direktør Espen Berger i Eplehuset. Foto: Stian Sønsteng
Kommersiell leder Mats Tranvåg. Foto: Eplehuset

Eplehuset har i dag 23 fysiske butikker med et sertifisert servicetilbud, to servicesenter i Oslo og Bergen, nettbutikk med hovedlager i Trondheim, en dedikert avdeling for bedrifter og er i tillegg en sertifisert aktør for utdanningsinstitusjoner. I august åpner Eplehusets 24. butikk, ved Jessheim Storsenter.

Powered by Labrador CMS