Apple Harry Potter-serien spesialutgave

Pressemelding fra Apple 8. oktober 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Spesialutgaver av Harry Potter-serien – kun tilgjengelige i iBooks for iPhone, iPad og iPod touch

For aller første gang kan Harry Potter-fansen få en ny og spennende opplevelse av alle de sju bøkene 

Apple kunngjorde i dag at spesialutgaver av alle de sju bøkene i Harry Potter-serien fra J.K. Rowlings nå er tilgjengelige for lesere over hele verden. Bøkene fås kun i iBooks Store og kan oppleves på iPhone, iPad, iPod touch og Mac. Kundene kan laste ned enkeltbøker med originalteksten i sin helhet, interaktive animasjoner og kunstferdige illustrasjoner. Historiene som har blitt så godt mottatt, får nytt liv på en helt unik måte. På sin litterære ferd vil Harry Potter-fansen også finne notater som er skrevet av forfatteren selv.

«Jeg er henrykt over å se hvor vakre de digitale Harry Potter-bøkene er blitt i iBooks. Illustrasjonene og animasjonene i spesialutgavene gjør historiene levende på en ny og vidunderlig måte», sier J.K. Rowling.

«Harry Potter-fansen vil elske å se historiene de er så glade i, få nytt liv», sier Apple-sjef Tim Cook. «J.K. Rowlings legendariske serie er som skapt for iPad og iPhone, og vi er stolte over å kunne gi fansen dette eksklusive tilbudet i iBooks Store.»

Digitale Harry Potter-bøker har tidligere kun vært tilgjengelige i Pottermore Shop. Fra og med i dag får iBooks-brukere tilgang til bøkene med spesialdesignet omslag, typografi med Harry Potter-skrift og nye kapitteloverskrifter og innfelte bokstaver.

iBooks Store er tilgjengelig i 52 land og tilbyr bøker i dusinvis av kategorier, som kokebøker, historiebøker, biografier, bildebøker og barnebøker, og gratis bøker er tilgjengelige i 155 land.

Tilgjengelighet

Spesialutgavene av Harry Potter er i dag tilgjengelige på engelsk i 32 land og koster NOK 89 per stykk. Forhåndsbestilling av franske, tyske og spanske versjoner er tilgjengelig nå, og i ytterligere 18 land fra 9. november.

Om Pottermore

Pottermore er J.K. Rowlings nettsted med digital underholdning, nyheter og nettbutikk inspirert av Harry Potter-bøkene og Wizarding World. Den ble lansert i 2012 og er også den globale utgiveren av Harry Potter-e-bøker og digitale lydbøker. pottermore.com er det digitale hjertet til J.K. Rowlings Wizarding World, og nettstedets formål er å frigjøre fantasiens kraft. Det byr på nyheter, spalter, artikler og J.K. Rowling-tekster som ikke er utgitt tidligere.

Powered by Labrador CMS