Logitech FabricSkin Keyboard Folio for iPad

Pressemelding fra Logitech 23. april 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Gi iPad-en et personlig preg

Logitech lanserte i dag det siste tilskuddet i sitt sortiment for nettbrett-tilbehør, Logitech® FabricSkin Keyboard Folio for iPad®. I tillegg til å beskytte nettbrettet ditt, er iPad-etuiet designet for å komplimentere iPad-en  med fargekontraster og kvalitetsstoff, samtidig som du kan gi den ditt personlige preg.

– Vi har kombinert designelementer fra moteverdenen med Logitechs uslåelige tastatur for å gi folk muligheten til å skreddersy sin iPad-beskyttelse. Med Logitechs FabricSkin Keyboard Folio kan du gi din iPad et personlig preg, sier Mike Culver, vice president of brand development for tilbehør til nettbrett i Logitech.

Fargerik og stilig

Logitech har jobbet med designere i verdensklasse for å identifisere de rette materialene og fargepallettene, og kombinerte disse med et rent designuttrykk. Logitechs FabricSkin Keyboard Folio er derfor tilgjengelig i flere forskjellige farger, fra Electric Blue og Urban Grey til Mars Red Orange og Carbon Black. I tillegg kan man velge mellom mange forskjellige teksturer, fra matt lær til finspunnet bomull.

– Ved å utvikle flere farge- og materialvalg som vekker sansene og oppfordrer til individualitet, har Logitech gjort det å eie en iPad unikt igjen. Jeg brukte min kompetanse på farge og design for å bygge en sterk emosjonell tilknytning til folks livsstil, sier den verdenskjente fargeeksperten og designeren Beatrice Santiccioli,

Vannavstøtende etui

Logitech FabricSkin Keyboard Folio har tastatur i full størrelse, men nå i et nytt, pent design. Etuiet er behandlet med vannavstøtende middel, slik at det beholder et nytt utseendet lenger. To magneter i etuiet gjør at du kan stille opp iPad-en i to forskjellige posisjoner, samtidig som de holder iPad-en trygt lukket inne i etuiet når du er på farten. 

Powered by Labrador CMS