Bosch Indego Connect

Pressemelding fra Bosch 20. mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Revolusjonerende løsning fra Bosch

Fjernstyr gressklipperen med en app

Den nye robotgressklipperen Indego Connect fra Bosch tar gressklippingen til et nytt nivå. Med Indego Connect og Bosch’ nye hage-applikasjon (Indego App) kan du styre gressklipperen med et par tastetrykk. Sitter du på jobb og kommer på at gresset bør klippes før kveldens grillfest? Det eneste du treger å gjøre er å ta frem telefonen for så å sette din Indego Connect i arbeid. Appen forteller også når det er på tide å kontrollere skjærebladet – ren luksus for alle som ikke vil være bundet til tid og sted.

Indego Connect fjernstyres via en app og ved hjelp av kortfunksjonen i appen er det mulig å finne ut hvor langt gressklipperen har kommet. Mulighetene for fjernstyring betyr at klippingen når som helst kan settes på pause og gjenopptas med et enkelt tastetrykk. Med appen kan man også kalle gressklipperen tilbake til ladestasjonen.

Med Indego App kan man også velge om gressklipperen skal hente og installere oppdateringer manuelt eller automatisk. Indego Connect er utstyrt med et elektronisk sim-kort som automatisk kobler seg på GSM-nettet. Bosch betaler for oppkoblingen, så den eneste utgiften for forbrukeren er kostnader for mobildata mens appen er i bruk. Fordelen med GSM-tilkobling istedenfor Bluetooth eller wifi er at den elektroniske sim-kortet automatisk finner operatøren med best nettverk og best dekning i hver enkelt hage.

Logicut-navigasjon – markant hurtigere og smartere enn andre navigasjonssystemer

Indego Connect bruker det Bosch-utviklede navigasjonssystemet Logicut for å sikre at plenen klippes så effektivt som mulig. Den overser ingen deler av plenen og klipper ikke det samme området to ganger, som betyr at Indego Connect klipper gresset mer effektivt. 

Takket være Logicut-navigasjon kan Indego Connect klippe ca 200 m² per oppladning – avhengig av hvor mange hindringer den skal overkomme. Robotgressklipperen registrerer automatisk når den skal tilbake i dockingstasjonen og lades opp.

–Vårt navigasjonssystem Logicut beregner den mest effektive ruten og klipper plenen i rene, parallelle baner seksjonsvis. Det sparer både tid, energi og slitasje på både plen og maskin siden gressklipperen ikke går over samme sted to ganger, forteller Hans Feuk, brand manager hos Bosch i Norden.

Hver hage er unik. Uansett om hagen er firkantet og uten hindringer som trær og bed, eller har

mye tett vegetasjon finner Indego Connect den mest effektive ruten, helt automatisk. Gressklipperen klarer også skråninger opptil 20˚ eller 35 % uten problemer.

Indego Connect selges hos byggevarehandler over hele landet fra våren 2015. Den veiledende prisen er fra 16.498,- kroner inkludert mva avhengig av modell. Indego Connect leveres komplett med ladestasjon, avgrensningskabler, monteringsklemmer, fikseringssøm til ladestasjonen og AC adapter.

Indego App er gratis og fungerer på enheter med iOS (fra versjon 6), Android (fra versjon 4.1) og Windows Phone (fra versjon 8).

Specifikationer

INDEGO Connect 1000

Batterispenning/akku

32,4 V/3,0 Ah

Oppladning

Auto

Klippebredde

26 cm

Vekt

11,1 kg

Klippet areal per oppladning

200 m² (± 20 %)

Maks. arbeidsområde

1000 m²

Gjennomsnitlig klippetid

50 min.

Ladetid

50 min.

Lydnivå

Målt: 72 dB(A)

Garantert: 75 dB(A)

Bestillingsnr.

0 600 8A2 300

Powered by Labrador CMS