Canon i-SENSYS MF6140dn og MF6180dw

Pressemelding fra Canon 9. januar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Canon med nye apper og mobilklare multifunksjonsprodukter til små og mellomstore bedrifter

Canon, verdensledende leverandør av bildeløsninger, lanserer i dag to nye sort-hvitt multifunksjonsprodukter i i-SENSYS-serien – MF6140dn og MF6180dw. De nye modellene er myntet på småbedrifter og arbeidsgrupper og byr på en rekke løsninger for mobil utskrift og skanning, deriblant den nye appenCanon Mobile Scanning for Businessog en oppdatert versjon av appenCanon Mobile Printing som også lanseres i dag.

Magnus Blegen, markedsdirektør for bedriftsløsninger i Canon Norge, sier: – I følge vår Office Insights-rapport[1] for Europa arbeider nå 30 prosent av kontoransatte utenfor kontoret sammenlignet med bare for noen få år siden. Det er imidlertid mange organisasjoner som sliter med å tilby løsninger som lar de ansatte jobbe fleksibelt når de er på farten. Våre nye i-SENSYS multifunksjonsskrivere og mobilapper dekker dette behovet og sørger for at de ansatte kan jobbe effektivt både på og utenfor kontoret.

i-SENSYS MF6140dn og MF6180dw

i-SENSYS MF6140dn og MF6180dw erstatter den populære i-SENSYS MF5900-serien og er Canons mest avanserte sort-hvitt multifunksjonsprodukter med suveren ytelse i en kompakt design.

De nye enhetene introduserer et bredt spekter av funksjoner for mobilt arbeid i dette i-SENSYS-segmentet, som støtte for Apple AirPrint™ og Google Cloud Print, samt en oppdatert versjon avCanon Mobile Printing-appen og den nye appenCanon Mobile Scanning for Business. Med de nye funksjonene kan småbedrifter og arbeidsgrupper enkelt administrere, skrive ut og skanne dokumenter via en rekke mobile enheter slik at de kan jobbe mest mulig effektivt.

i-SENSYS MF6180dw har i tillegg Wi-Fi-funksjon som standard. Den er også kompatibel med PostScript-utskriftsmiljøer, og organisasjoner kan dermed skrive ut grafikk og tekst i en kvalitet som ligger tett opptil originaldokumentet.[2]

Både i-SENSYS MF6140dn og MF6180dw kan skilte med høy utskriftshastighet på opptil 30 sider i minuttet, mens automatisk tosidig utskrift og lavt totalt strømforbruk[3] sparer tid og strøm og reduserer utskriftskostnadene i miljøer med høye utskriftsvolumer.

Ny app: Canon Mobile Scanning for Business

Den ny appenCanon Mobile Scanning for Businesslanseres sammen med i-SENSYS-modellene, og appen støtter Canon i-SENSYS-, imageRUNNER- og imageRUNNER ADVANCE-seriene. Med denne gratisappen kan du skanne dokumenter direkte til mobile enheter og nettskyen, sende dem via e-post eller endre skanneinnstillinger som oppløsning, filformat eller fargemodus. Du kan også bruke appen til å administrere skannede dokumenter som er lagret på mobile enheter, med mulighet til å endre filenes plassering eller viderebehandle skanningene for utskrift eller deling via andre apper som er installert på enheten.

Oppdatert Canon Mobile Printing-app

Den nye versjonen av den populære Canon Mobile Printing-appen for iOS har en ny datakonverteringstjeneste som sikrer at dokumentene[4] alltid skrives ut i riktig oppsett. Appen korrigerer mulige format- eller oppsettsfeil for dokumenter under utskriftsprosessen ved å konvertere dem i nettskyen i stedet for å benytte en løsning som er installert på den mobile enheten.

Google Cloud Print MEAP-app og Windows RT-støtte

I tillegg til oppdaterte mobilapper har Canon lagt til støtte for MEAP-aktiverte

i-SENSYS-skrivere i Google Cloud Print for MEAP-appen slik at de kan brukes mobilt.[5] Videre er en rekke eksisterende i-SENSYS-enheter utvidet med støtte for utskrift fra Windows RT-nettbrett.[6]

Tilgjengelighet

·  Nye i-SENSYS MF6140dn og MF6180dw kommer for salg 1. mars 2014.

·  Den nye appenCanon Mobile Scanning for Businessvil være tilgjengelig i begynnelsen av februar 2014 for iOS-enheter og i mai 2014 for Android-enheter.

·  Den oppdaterte Canon Mobile Printing-appen er tilgjengelig for iOS-enheter. Android-versjonen lanseres etter planen i april 2014.

·  Google Cloud printMEAP-appen for i-SENSYS og utvidet Windows RT-støtte er tilgjengelig nå.

Du finner en fullstendig oversikt over Canon-enheter som støtter mobilapper, på følgende Canon-nettsteder:

·  Enheter som er kompatible med appen Canon Mobile Scanning for Business

·  Enheter som er kompatible med Canon Mobile Printing-appen

1] Office Insights Report er et resultat av en uavhengig studie av trender innen kontorteknologi utført i 18 europeiske land på vegne av Canon Europe. Studiet bestod av en nettbasert spørreundersøkelse blant 1 671 ansatte, inkludert 300 ledere, fra diverse markedssektorer, samt 60 dybdeintervjuer per telefon med et utvalg sluttbrukere fra 12 land. Du finner mer informasjon her www.canon-europe.com/officeinsights

[2] PostScript er et programmeringsspråk som benyttes som en standard til håndtering av utskrift av tekst og grafikk.

[3] Totalt strømforbruk på kun 1,3 kWh/uke

[4] Nettskykonvertering fungerer for Microsoft Office-dokumenter (Word, Excel, PowerPoint)

[5] i-SENSYS LBP7780Cx, LBP7680Cx, LBP6780x og LBP6680x

[6] i-SENSYS LBP3360, LBP3370, LBP3460, LBP5360, LBP6650dn, LBP6670dn, LBP6680x, LBP6750dn, LBP6780x, LBP7660Cdn, LBP7680Cx, LBP7750Cdn og LBP7780Cx

Powered by Labrador CMS