BabyLink

Pressemelding fra Jensen Scandinavia 17. april 213:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Fremtidens babycall med kamera tilkoblet din iPhone, iPad, Android eller PC

Jensen Scandinavia lanserer norskutviklede BabyLink for digitale småbarnsforeldre

Jensen Scandinavia lanserer nå den trådløse baby-monitoren BabyLink. Moderne teknologi muliggjør en mer fleksibel, trygg og tilstedeværende hverdag for digitale småbarnsforeldre.

BabyLink er utstyrt med et kamera som via en gratis applikasjon enkelt kobles opp mot din iPhone, iPad, ditt Android-produkt eller PC, slik at du til enhver tid har bilder av dine sovende barn i en umiddelbar nærhet. Baby-monitoren er utstyrt med to videosensorer for å kunne formidle klare bilder fra lyse så vel som mørke rom, hvor sensorene automatisk skiftes etter lysforholdene i rommet. På den måten leverer kameraet klare bilder til din smarttelefon, nettbrett eller PC med gode fargegjengivelser fra opplyste rom og skarpe svart/hvitt-bilder fra opptak i mørke rom. Sensorene opererer uten at blinkende eller distraherende lys fanger barnets oppmerksomhet.

– Det unike med BabyLink er at du har tilgang til barnerommene når som helst og fra hvor som helst. Det er ikke lenger nødvendig å oppholde seg i rommet hvor baby-monitorens motpart er plassert – nå får du trådløse signaler fra monitoren rett i lomma og kan uten kabler og styr, ta med deg videobilder fra barnerommene dit du ønsker å oppholde deg, sier Karsten Kjoss, administrerende direktør i Jensen Scandinavia.

Tilgjengelig til enhver tid

Med BabyLink kan du gå vår og sommer i møte på terrassen, i hagen eller hos naboen uten at du trenger å være bekymret for ikke å høre om barnet ditt har våknet. Monitoren har ingen begrenset rekkevidde, og vil gi deg et klart bilde og lyd fra barnerommet der du er, så lenge du har tilgang til et trådløst nettverk eller 3G/4G. Du trenger altså ikke lenger å sjekke om barnet har våknet hver gang det høres lyder over monitoren – med video og lyd av barna der man er, vet man nå om barna sover eller faktisk har våknet.

Ved hjelp av en innebygd, kraftig mikrofon fanger BabyLink opp all lyd rundt monitoren, og push-varslinger med lyd og vibrasjon blir sendt til din smarttelefon eller nettbrett når lydsensoren aktiveres. Utstyrt med en dobbel bevegelsessensor med passiv infrarød (PIR) bevegelsesdetektor, oppdager kameraet også alle bevegelser innenfor en syv meters avstand, og som ved lyd vil oppdagede bevegelser bli sendt som push-varslinger til din mobile enhet. Du vil dermed motta beskjeder om hvordan det står til på barnerommene uten at det er nødvendig å ha videoen oppe på mobilen eller nettbrettet til enhver tid. Telefonen din skal fremdeles fungere som en telefon. Får du push-varsler på din enhet, vil live video automatisk skru seg på når du klikker på meldingen.

– BabyLink er designet for travle foreldre som trenger en enkel måte å følge med på sine barn. Ved å ha bilder fra barnerommet i en umiddelbar nærhet på smarttelefon eller nettbrett, kan foreldre til enhver tid forsikre seg om at barna sover trygt og bekymringsløst i sine senger. Dette er fremtiden, sier Karsten Kjoss.

Enkelt og intuitivt

Med BabyLink slipper du avanserte manualer og lang installeringstid – monitoren settes enkelt og raskt opp via ditt iOS- eller Android-produkt, uten behov for å koble monitoren til en PC. BabyLink kobler seg kjapt opp til ditt trådløse nettverk, og kan tas i bruk umiddelbart etter installasjonen. Gjennom applikasjonen på din mobile enhet, er den intuitiv og enkel å bruke.

Ettersom opptil 20 samtidige brukere kan være koblet opp til kameraet via BabyLink-applikasjonen, vil også foreldre som er på reise eller besteforeldre på en annen kant av landet kunne få tilgang til kameraet og se hvordan det står til med familiens minste medlemmer. BabyLink-applikasjonen er utformet på en måte som muliggjør at flere kameraer kan legges til appen samtidig, noe som resulterer i at du kan ha oversikt over flere barnerom på din telefon, nettbrett eller PC, samtidig. Utstyrt med en unik bruker-ID og passord er sikkerheten godt ivaretatt.

Pris og tilgjengelighet

BabyLink vil være tilgjengelig i butikk fra slutten av april, og vil ha en veiledende pris på 1499 kroner. BabyLink-applikasjonen lastes ned gratis fra App Store eller Google play.

Powered by Labrador CMS