Fitbit Adventure

Pressemelding fra Fitbit 29. august 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Fitbit med ny utfordrende og engasjerende ‘Adventures’ utfordringer 

Motiverende opplevelser drevet av dine skritt oppfordrer deg til å få mer daglig aktivitet gjennom Virtual Exploration of World-Class Destinations, som inkluderer de berømte turstiene i Yosemite Hiking Trails og TCS New York City Marathon

Fitbit, den globale lederen innenfor “connected health and fitness”-kategorien, har lansert Fitbit Adventures; en ny serie av personlige ikke-konkurrerende aktivitetsutfordringer som er designet for å inspirere deg til å bevege deg mer og til å nå dine helse- og aktivitetsmål. Med hvert skritt som logges vil du bevege deg virtuelt og oppleve ikoniske landemerker som å gå turstier i Yosemite National Park eller delta i  TCS New York City Marathon, samtidig som du blir motivert av “fun facts” og inspirert gjennom oppslukende og fantastiske fotografier. Dette er nå tilgjengelig i den topp-nedlastede, gratisappen Fitbit®. Fitbit Challenges motiverer brukerne til å øke aktiviteten, ved å vise hvordan små skritt kan bli til store resultater, med Fitbit data som viser at brukere som deltar i ulike Challenges beveger seg i gjennomsnitt opptil en ekstra “mile” hver dag. 

– Fitbit Adventures er den perfekte motivasjonen for alle som ikke ønsker å konkurrere i en tradisjonell Fitbit  group challenge mot venner eller familie. Disse nye utfordringene inspirerer deg til å bevege deg gjennom virtuell utforskning av noen av de mest fengslende stedene i verden – steder du muligens aldri vil være i stand til å besøke – alt drevet av dine daglige skritt. Enten det er fotturer på en av de vakre stiene i en av Amerikas største naturskatter, fullføre det mest ikoniske maratonet i verden eller å besøke en av de mest spennende destinasjonene som ennå ikke er oppdaget. Vi tror at Adventures virkelig bringer opplevelser til livet ditt, sier Tim Roberts, Executive Vice President Interactive i Fitbit.

Hvor vil din første Fitbit Adventure ta deg?

Du kan starte din første Fitbit Adventure med å gå en av de tre storslåtte turstiene i Yosemite National Park, som inkluderer Pohono Trail, Valley Loop og Vernal Falls. For å vise fram den naturlige skjønnheten av en av verdens mest vakre nasjonalparker og gjøre den helt oppslukende, har Fitbit inngått partnerskap med en verdenskjent oppdagelsesreisende og prisvinnene fotograf, Chris Burkard. Gjennom Fitbits unike partnerskap med New York Road Runners får du snart muligheten til å oppleve det ikoniske TCS New York City Marathon. Disse to “Adventures” er de første i serien av flere innovative Challenges som blir utviklet av Fitbit, med fremtidige oppdateringer hvor det vil bli lagt til flere kjente landemerker og erfaringer fra rundt i verden som vil oppmuntre og motivere brukere til å nå deres helse- og aktivitetsmål.

Det handler bare om reisen

I tillegg til å virtuelt transportere deg til et land langt unna med spektakulære bilder, har hver eneste Adventure funksjon ett pulserende nytt grensesnitt som lar deg navigere din reise gjennom Fitbit-appen og til å se hvor du avanserer underveis på ruten gjennom dine daglige skritt. Underveis vil du ha sjansen til å oppdage følgende eksperimentelle elementer og milepæler:

Trails: Hver “Adventure” har en-dags og flere-dagers trails som har den samme distansen som det ville vært på ekte, så du kan finne den rette utfordringen for deg.

Daily Destinations: Hver morgen blir du utfordret til å nå en ny destinasjon langs stien. Avstanden til målet er personifisert av dine Fitbit dataer, noe som gjør opplevelsen utfordrende, men oppnåelig for alle. Hvis du når ditt reisemål vil neste dags distanse øke for å inspirere deg til å bli enda mer aktiv over tid.

Landmarks: Fra halsbrekkende topper til fantastisk utsikt. Landmarks er steder langs hver “trail” som låses opp når du avanserer mot bestemmelsesstedet. Når du har nådd en Landmark, vil du bli lamslått av de uforglemmelige severdighetene hver har å tilby med flotte panorama bilder som er tatt fra det eksakt samme stedet. Hvert fotografi endrer seg dynamisk når du roterer på telefonen, slik at du kan nyte øyeblikket som om du hadde vært der.

Treasures: Langs ruten kan du avdekke og samle gjemte Treasures, som “fun facts” om din Adventure, helse og aktivitetstips, og mini challenges. For eksempel helsetipset “sitt mindre, beveg deg mer” oppfordrer deg til å sette times-aktivitetsmål i Fitbit-appen for å motvirke de negative sidene av å være stillesittende.

Fitbit plattformen - som består av enheter, apper, sosiale og motiverende funksjoner, råd og personlig

coaching - hjelper deg til å gjøre adferdsendringer for at du blir mer aktiv, trener mer, spiser smartere, har bedre kontroll over søvnen din og har kontroll på vekta. Gjennom Adventures kan hvem som helst med mål om å øke deres aktivitetsnivå nå gjøre det gjennom en underholdende og engasjerende opplevelse.

Tilgjengelighet

Fitbit Adventures er tilgjengelig i dag, gratis i Fitbit appen på Android, iOS og Windows-enheter, og den er kompatibel med hele Fitbits familie av aktivitetsmålingsprodukter som inkluderer de nye helse og aktvitetsmålerene som ble lansert i dag: Fitbit Charge 2™ og Fitbit Flex 2™. Fitbit lanserte også i dag en ny stilfull kolleksjon for Fitbit Alta og Fitbit Blaze; se detaljer på www.fitbit.com/press. For mer informasjon om Fitbit produkter og tjenester, vennligst beøk www.fitbit.com. 

Powered by Labrador CMS