Sonos 6.4

Pressemelding fra Sonos 7. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sonos har nettopp blitt smartere. Igjen.

Den nyeste Sonos-oppdateringen vår er nå tilgjengelig – med nye funksjoner som gjør det enda raskere å få tilgang til musikken din og enda enklere å spille den akkurat slik du selv ønsker.

Trykk for å spille

Når du trykker på en sang på en telefon eller et nettbrett starter den med det samme. Du trenger ikke å velge Spill nå eller Spill etterpå. Bruker du en datamaskinen til å styre Sonos? Dobbeltklikk for å spille.

Legge til sanger

Vi har endret litt på måten du legger til sanger i køen. Istedenfor å trykke direkte på sangen for å få opp alternativene, trykker du på de tre prikkene (***) som vises til høyre for den. Her kan du velge Spill nå, Spill etterpå, Legg til bakerst i kø ... valget er ditt.

Spill alle og Bland

Disse valgene ligger nå øverst i Album og Spilleliste. Velg Spill alle for å høre hele listen, fra begynnelse til slutt. Vil du bryte med gamle mønstre? Velg Bland alle og få en helt tilfeldig rekkefølge.

Powered by Labrador CMS