Altec Lansing Bliss

Pressemelding fra Tura Scandinavia 3. febrar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Musikken får aksessoarer med Altec Lansings kolleksjon med nye Bliss hodetelefoner for kvinner

Støyisolerende hodetelefoner designet spesielt for musikkelskende kvinner

Altec Lansing presenterer sin nye Bliss-serie med støyisolerende, ørepropp-hodetelefoner designet for å passe kvinneøret og kvinners personlige stil. Med Bliss Platinum og Bliss Gold hodetelefoner har Altec Lansing designet 6 forskjellige, nydelige hodetelefonmodeller med mindre propper som passer til nette ører og som sørger for eksepsjonell lydkvalitet. Bliss-serien kombinerer stilfulle farger og bling for å appellere til kvinners motesans. Enten du er på vei til jobb eller på trening, så tilbyr hodetelefonene i Altec Lansings Bliss-serie stil, komfort og utmerket lyd til kvinner i farta.  “Størstedelen av hodetelefonene for kvinner på markedet nå om dagen er bare versjoner av hodetelefoner for menn som er malt i andre farger; de er for store og ukomfortable for et kvinneøre,” sier Tord Nybleus, Regional Sales Director – Nordics. “Altec Lansings nye Bliss-serie er spesielt designet for at de skal kunne være små, men fremdeles tilby vår berømte lydkvalitet. Kvinnene kan velge mellom 2 modeller og 6 farger, så disse hodetelefonene vil komplimentere enhver personlig smak.”

Altec Lansings Bliss-serie leverer på tre viktige områder for kvinner: lydkvalitet, passform og stil. Altec Lansing utviklet Bliss-serien smalere og mindre for å passe skånsomt og sikkert i det kvinnelige øret. På tross av lettvektsdesignet sørger Altec Lansings lydteknikk for at de små komponentene leverer utmerket lydkvalitet med kraftfull bass og klare, høye toner slik at små ører kan oppleve stor lyd. For ytterligere komfort følger det med et utvalg ørepropper i forskjellig størrelse slik at hver kunde kan få “skreddersydd” passform.

Altec Lansings Bliss Platinum hodetelefoner er et praktisk, men like fullt stilig aksessoarer designet for kvinner som vil ha et diskret og luksuriøst produkt som reflekterer deres smak og livsstil. Forbrukeren vil kunne nyte et dypt lydbilde som resonnerer fra innsiden av det diamantslepne designet med klare toner og en bass som slår uten å være overveldende. Tilgjengelig i tre attraktive farger; blå, sort og rosa -  Bliss Platinum produktene er en fryd for øyet, like mye som hørselen. Disse hodetelefonene tar funksjonell mote til et nytt nivå med en flettet stoffledning som hindrer friksjon og krøll. Med Bliss Platinum følger det også med en myk oppbevaringseske som beskytter hodetelefonene slik at de kan fraktes på optimal måte, du får dessuten et sett med åtte tupper for å oppnå perfekt passform i øret.

For de som liker aksessoarer som glitrer så er Altec Lansings Bliss Gold glamorøst formet som en juvel i lys lilla, fiolett og rosa. Gold-serien er ideell for kvinner med en diskret stil og sofistikert smak som ønsker at aksessoarene skal passe til en rekke forskjellige antrekk. Gold-seriens lydkvalitet er klar og ren, spesielt egnet for vokal.

 Altec Lansings Bliss Silver har en stilren design med et perfekt balansert og mykt lydbilde som tilbys i 3 moteriktige farger.

Tilgjengelighet

Altec Lansings Bliss Patinum (MZX736) har en veil. pris ca 439,- NOK. Altec Lansings Bliss Gold (MZX436) hodetelefoner og Altec Lansing Silver (MZX236) koster henholdsvis ca 349,- NOK / 269,- NOK veil. Atec Lansing Bliss hodetelefoner vil være tilgjengelige hos velassorterte elektronikkforhandlere fra midten av februar.

Til toppen