Crystal Masters i Case by Case (CXC) viser hvordan logoen på baksiden av deres mobildeksler kan festes til utstyr fra GoPro. Foto: Stian Sønsteng

BRUKER LOGOEN TIL GOPRO-FESTE

Kickstarter-selskapet Case by Case bruker logoen på baksiden av sine mobildeksler som feste for alt som finnes av tilbehør til GoPro-kameraene.

Publisert

Logoen er formet som det matematiske symbolet for uendelig. X-en i midten er tilpasset et feste, som settes fast ved hjelp av de to bøylene på siden. En overgang den samme X-en selges som tilbehør, og dette skal være tilpasset alt tilbehør og festemateriell som GoPro leverer.

Crystal Masters er markedssjef og en av grunnleggerne i Case by Case. Vi møter henne på CES-messen i Las Vegas, og hun forteller at selskapet er etablert av tre naboer i samme leilighetskompleks i San Diego i USA.

Case by Case (CXC) tilbyr deksler til iPhone-modellene fra 6 og nyere, samt Samsung Galaxy S8 Edge, S8 Edge+ og Note 8. På disse dekslene kan man bruke CXC-logoen som støtte for å for eksempel se på film, eller man kan bruke de to C-bøylene til å få et bedre grep på telefonen.

Powered by Labrador CMS