Dell Alienware 13, Area-51, Alpha og Aurora

Pressemelding fra Dell 14. juni 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Fire Nye Alienware-modeller på E3

Tre favoritter får solide oppgraderinger, og én slager vender tilbake med ekstrem VR-ytelse.

Alienware fyller 20 år i år. Den teknologiske utviklingen siden oppstarten har vært ekstrem, kanskje særlig på grafikkfronten, men Alienware-oppskriften er den samme: Sprek design, mye kraft, og mer enn nok ytelse til å nyte de nyeste spillene på markedet. På E3-messen i Los Angeles avdukes fire nye modeller som følger denne oppskriften.

•         Alienware 13 er den første spillbærbare i verden som leveres med OLED skjermteknologi, utviklet i samarbeid med Samsung.

•         Alienware Area-51 får inntil 10 prosessorkjerner og støtte for inntil tre skjermkort med NVIDIAs nye Pascal-teknologi.

•         Alienware Alpha er oppgradert med inntil 60 prosent bedre ytelse enn forrige generasjon.

•         Alienware Aurora vender tilbake, oppgradert for å takle VR og ekstreme oppløsninger.

Aurora – en PC for VR og høy oppløsningAlienware Aurora kabinett fra siden

Først ut er Alienware Aurora, som vender tilbake til markedet etter noen års pause og oppgradert for å takle VR. Til tross for en mer kompakt utforming enn før har nemlig nye Aurora fått langt mer kraft og større potensiale for overklokking enn i tidligere inkarnasjoner.

Med de nyeste NVIDIA GeForce-kortene, Intels nyeste prosessorer og Kingston Fury X-RAM på 2400 MHz leverer denne maskinen nok ytelse til både VR og 4K-gaming – eller oppløsninger helt opp til 12K med flere samtidige skjermkort. Den kan utstyres med vannkjøling til prosessor, og har det første Alienware-kabinettet som tillater verktøyfri tilgang, og enkel utskifting av grafikkort.

Med mulighet for tilpasning av lys, effekter og enda litt til i AlienFX og Alienware Command Center er dette en fullverdig pakke for spillere, uansett om den skal brukes på vanvittig høy oppløsning eller levere en helt optimal VR-opplevelse.

Alpha – kompakt stasjonær spillmaskinAlienware Alpha med Graphics Amplifier

På årets E3 viser vi også frem en oppgradert Alienware Alpha. Denne ultrakompakte spillmaskinen passer inn nærmest hvor som helst, samtidig som den er lekende lett å flytte rundt på eller ta med seg på LAN. Mange av oppgraderingene som Alpha utstyres med finnes også i Alienware Steam Machine, for deg som heller vil ha konsollopplevelsen du får med Valves SteamOS og Steam Controller.

Med nye Alienware Alpha får du inntil 60 prosent bedre ytelse enn forrige generasjon. Du kan velge mellom Radeon-grafikk eller et GeForce GTX 960 med 4 GB GDDR5-minne, og hvis du vil løfte ytelsen opp på 4K-nivå eller oppleve VR-innhold kan du også koble til Alienware Graphics Amplifier.

Area-51 – den ultimate spillmaskinAlienware Area-51 innvendig

Alienware Area-51 har blitt en av de mest prisbelønte spillmaskinene i verden, og på årets E3-messe lever den atter en gang opp til sitt rykte. Den ultimate spillmaskinen har et full-tower-kabinett med innovativ design som både gir god kjøling og effektiv plassutnyttelse, så vel som naturligvis massevis av kraft.

Med de nye Intel i7-prosessorene (Broadwell-E) kan du få fra seks til ti prosessorkjerner, med inntil 35 prosent bedre multi-thread ytelse ifølge Intel selv. Grafikkortene i GeForce-serien har NVIDIAs nye Pascal-teknologi, som setter selve standarden for god ytelse i VR, og Area-51 kan leveres med inntil tre stykker.

Med den ikoniske triadefasongen, sidepaneler som lett fjernes for rask tilgang til innsiden og lett tilgjengelige porter er Area-51 ikke bare ideell for gamere og VR-entusiaster. Den er selve plattformen for alle som vil ha ytelse i eliteklassen.

Alienware 13 – enestående skjerm og ytelse på fartenAlienware 13 med OLED-skjerm sammenlikned med LCD

Den oppgraderte Alienware 13 ble først forhåndsvist på CES-messen i februar, og nå er det på tide å virkelig dele den med verden. Nyheten er den første spillbærbare i verden som leveres med OLED skjermteknologi, utviklet i samarbeid med Samsung.

OLED blir nå tatt i bruk på flere og flere områder, og har en rekke fordeler. For eksempel kan hver individuelle piksel slås fullstendig av, som gir totale sortnivåer for en vesentlig høyere kontrast enn på andre skjermtyper. I tillegg kommer bedre fargemetning, og en typisk responstid på 1 ms, som til sammen gir en opplevelse som aldri har vært mulig med LCD-skjermer.

Alienware 13 er også kompatibel med Alienware Graphics Adapter, som gir mulighet til enda bedre ytelse som kan oppgraderes både nå og i fremtiden.

Powered by Labrador CMS