Jura Impressa J9 One Touch TFT

Pressemelding fra Jura 11. mars 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

One Touch kaffemaskin med TFT skjerm

Prisbelønte JURA lanserer den helautomatiske kaffemaskinen med et revolusjonerende operativsystem: IMPRESSA J9 One Touch TFT (Thin Film Technology)

Enda en lekker kaffemaskin i JURA familien.

Det nye flaggskipet til IMPRESSA J serien er enkel å ta fatt på. Det geniale operativsystemet kunne ikke vært enklere eller mer selvforklarende: bruk Rotary Selection for å velge hvilken kaffespesialitet du ønsker, trykk på knappen, len deg tilbake og nyt smaken. Den automatiske one-touch kaffemaskinen tilbereder hele spekteret fra latte macchiato til ristretto ved kun ett knappetrykk og uten at du trenger å flytte koppen. Et annet ny-utviklet konsept fra JURA sikrer en unik kvalitet på melkeskummet som er delikat og med en fjærlett konsistens.

Swiss premium merket JURA står for utmerket kaffe, elegant design og intuitiv betjening. IMPRESSA J9 One Touch TFT kombinerer alle disse egenskapene og mer brukervennlig blir det ikke. Du trenger bare å slå på en bryter og en liste over spesialkaffen vises på moderne TFT skjerm. Trykk på knappen en gang, og du kan snart nyte en deilig kopp kaffe.

Det Sveitsiske selskapet JURA elektroapparate AG opererer på et internasjonalt nivå, og er den innovative lederen i helautomatiske kaffemaskiner for bruk i hjemmet. Selskapet, som ble grunnlagt i 1931 og har sitt hovedkvarter i Niederbuchsiten, Soluthurn.

I 2009 omsatte JURA for 373 millioner CHF, 13,6% av dette ble generert i Sveits og 86,4% i det internasjonale markedet.

Veiledende utsalgspris: kr. 16.900,- (inkl. mva)

Til toppen