Gisle Kverneng (f. v.), Ann-Mari Hajum og Reidar Karlsen fra GRG-Macab slår seg sammen med Claus Malthe i Veibel. Foto: Macab-Veiel

MACAB OG VEIBEL SLÅS SAMMEN

Selskapene GRG-Macab og Veibel slår seg sammen til Macab-Veibel AS.

– Vi ønsker å være en mer helhetlig leverandør og en solid partner for selskaper innen kabel-TV, elektro-grossister, wifi-prosjekter og installatører samt bil, båt og caravan-bransjen, heter det i en pressemelding.

Det nye selskapet har 24 ansatte, med kontor og lager i Lier utenfor Drammen og i Trelleborg i Sverige. I porteføljen er teknologi for kommunikasjon innen data, digitale TV- og radiosignaler og 3G/4G, og selskapet vil tilby prosjektering av wifi-nett, antennemateriell og prosjektering av antenneanlegg, DAB+yourCar med navigasjon, ryggekamera og multimedia til bil samt led-belysning for varebiler, bygninger og boliger.

Ved å stå sammen får vi et tjeneste- og produkttilbud som på en helt annen måte kan skape resultater for våre kunder

– Hver for oss har vi unik kompetanse som er nødvendig for bransjen. Ved å stå sammen får vi et tjeneste- og produkttilbud som på en helt annen måte kan skape resultater for våre kunder, heter det i pressemeldingen.

Macab har 36 års erfaring og skal være en av Nordens ledende leverandører innen antennemateriell, sentraler, fiber og kabel til DTT RiksTV, KTV og parabol. Veibel har 26 års erfaring innen forbrukerelektronikk og er ifølge pressemeldingen en av de største leverandørene innen hel- og halvintegrert dab+, ryggekamera og navigasjonsløsninger for biler.

Til toppen