Miele MasterCool

Pressemelding fra Miele 13. oktober 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

XXL-skap på sitt mest eksklusive

På Bygg Reis Deg kan du oppleve spennende nyheter fra Miele. XXL-skapene i MasterCool-serien demonstrerer eksklusivitet på absolutt øverste nivå.

MasterCool – supereksklusiv skapserie i XXL-format

Den nye MasterCool-serien omfatter kjøleskap, fryseskap, kjøl-/frys-kombinasjon og vintempereringsskap. Serien er i absolutt øverste kvalitets- og prissjikt, og med sin imponerende størrelse og design er produktene et elegant blikkfang. Produktserien har flotte indre og ytre detaljer, høy energieffektivitet og allsidige interiørdetaljer for fleksibel oppbevaring av maten.

De ulike produktene kan enkelt kombineres med hverandre for å møte individuelle behov. De fullintegrerte modellene finnes i bredder fra 44 og opptil 90 cm. Det 90 cm brede kjøleskapet har et nettovolum på hele 559 liter og fryseren på 502 liter. Denne kombinasjonen gir et nyttevolum på hele 1061 liter.

Designen er i toppklasse både ut- og innvendig. Skapene har innfelte halogenlamper som gir en flott og behaglig lysstemning. Aluminiumsprofiler og materialer av høy kvalitet som metall og glass er med på å understreke den høye kvaliteten.

MasterCool utmerker seg også på energieffektivitet, med sine innovative funksjoner og oppbevaringsforhold for maten. Kjøleskapet har flere skuffer med eget klima (MasterFresh) som gjør at ulik mat kan oppbevares ved ideelle temperaturer og fuktighetsnivåer. Klimaet i skuffene settes individuelt med et enkelt elektronisk display.

Alle skuffene er fullt uttrekkbare på teleskopskinner. Hyllene hviler på høydejusterbare spor bakerst i skapet, i stedet for på sidene. Dette gir større fleksibilitet og at innredningen kan behovstilpasses. Hyllene hektes på der du ønsker, og plassen i både skapet og døren kan benyttes mer effektivt. MasterCool-fryseren har led-belyst ismaskin i front, for isbiter, knust is og kaldt vann.

Veiledende priser fra kr 76.480

Til toppen