Dave Ward, europeisk produktsjef og Claudia Fellerman, europeisk kommunikasjonssjef representerte Ring under årets IFA. Foto: Marte Ottemo

RING VIL SIKRE HJEMMET

Sikkerhetsselskapet Ring har vært på det norske markedet i litt over ett år, og viste fram ny funksjonalitet under IFA i Berlin.

Publisert

– Ring er et oppkoblet sikkerhetsselskap og vi jobber for å gjøre hjemmet ditt sikrere, sier Dave Ward, europeisk produktsjef i Ring, til fagbladet Elektronikkbransjen.

På IFA i Berlin viste selskapet fra hele sin produktlinje, og lanserte nyheten «Linked Devices». Funksjonen er tilgjengelig for kunder med mer enn  én Ring-enhet, og gjør at enhetene samarbeider. Som bruker kan man se og kontrollere hva som skjer på alle enhetene i Ring-appen.

– Om en Ring Video Doorbell fanger opp bevegelse foran inngangsdøren vil den automatisk aktivere Ring Stick Up Cam plassert i gangen som umiddelbart vil starte opptak av uventet aktivitet. I Ring-appen kan man enkelt stille inn hvordan du ønsker at enhetene skal jobbe sammen, for eksempel om du ønsker om kameraene dine skal gjøre opptak, og/eller skru på lys om dørklokka fanger opp bevegelse eller noen ringer på døra, sier Ward.

I tiden framover handler det om å gjøre produktene enda enklere for folk

– Hvor mange produkter har Ring i sin portefølje nå?

– Det er viktig å ha et produkt som passer til ethvert hjem, enten det er en leilighet, rekkehus eller hus. Våre video-ringeklokker starter med Ring Video Doorbell 1 til 99 euro, og går opp til Ring Doorbell Elite til 350 euro, sier Ward.

Selskapets nyeste produkt, Ring Doorview Cam, er beregnet for de som leier bolig.

– Om du ikke kan skru noe inn i veggen eller døren er dette en perfekt løsning. Bare ta ut det eksisterende kikkhullet, og skru Doorview Cam på hver side av døren. Det tar fem minutter å installere og du trenger ikke verktøy, sier han.

– Hvor lenge har dere vært å finne på det norske markedet?

– Vi har vært i Norge i litt over et år, og er å finne i de fleste retailere. I tiden framover handler det om å gjøre produktene enda enklere for folk, og jeg tror vi vil se mer av at folk ikke bare bruker det til sikkerhet, men også for å gjøre livet enklere som ved å kunne slippe inn bud selv om du ikke er hjemme, sier Ward.

Artikkelen ble første gang publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 6/2019, som ble distribuert 20. november. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS