Sony VPL-HW30ES

Pressemelding fra Sony 10. juni 2011:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sony Professional meddeler i dag at de utvider sitt tilbud av 3D-projektorer for hjemmebruk. Den nye og rimeligere VPL-HW30ES har Sonys nyeste lampeteknologi og et dynamisk styresett som gjør at filmelskere kan nyte en 3D-opplevelse med bilder som er tre ganger så lyse som bildene fra Sonys første 3D hjemme-projektor VPL-VW90ES. 

For å oppnå en optimal filmopplevelse som føles behagelig for øyet, er VPL-HW30ES utstyrt med Sonys høybildefrekvens SXRD Panel (1920x1080), som bidrar til å reprodusere dramatisk skarpe og myke bevegelser, og minsker motion blur for et klarere bilde (Motionflow). I tillegg gir projektoren en dynamisk kontrast på 70,000:1 og en lysstyrke på1.300 lm. ”3D Crosstalk” er betydelig redusert takket være SXRD-panelets 240Hz drivere som bidrar til å minske opplevelsen av dobbeltkonturene (såkalt 3D crosstalk).  VPL-HW30ES gir vanlig 2D-video nytt liv ved å simulere 3D-bilder, noe som gir en helt ny opplevelse av de klassiske filmene og skaper rom for at et stort utvalg av videoinnhold, som direktesendt sport, kan oppleves i hjemmet.

"Lanseringen av VPL-HW30ES viser at Sony er dedikert når det kommer til å utvikle innovative produkter som tillater enda flere å oppleve 3D i deres egen stue.” sier Øyvind Fritzen, i Sony Professional Norge. Basert på Sonys omfattende 3D-ekspertise setter projektoren ny standard for krevende kinogjengere som vil ha high-end hjemmekinoanlegg til en overkommelig pris.”

VPL-HW30ES kommer til å bli tilgjengelig over hele Europa i juli 2011. TDG-PJ1 og TMR-PJ1 selges separat.

Veiledende europeisk pris er ca. 3 300 Euro

Til toppen