Sony Walkman Z-serien

Pressemelding fra Sony 10. januar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Walkman Z-serien – laget for musikkelskere, av musikkelskere

Sonys første Walkman Mobile Entertainment Player med Android

• Super lyd rett i øret med den digitale forsterkeren S-Master MX og fem Clear Audio-teknologier

• Få mer ut av musikken din med unike Sony-apper og tilgang til Android Market

• Finn og stream millioner av sanger med Music Unlimited[1]

• Del musikken din med andre ved hjelp av den ergonomiske utformingen og høyttalersystemet xLOUD

• Flere tilkoblingsmuligheter: DLNA, HDMI og Bluetooth

• Responsiv 4,3 tommer stor LCD-skjerm med multiberøring og lite gjenskinn

• Enkel overføring fra iTunes[2] eller Windows Explorer

Walkman Z-serien er utformet for musikkelskere, av musikkelskere – og er Sonys første Walkman Mobile Entertainment Player med Android.

En storartet personlig lydopplevelse Walkman Z-serien dreier seg først og fremst om topp lyd. Sonys integrerte digitale forsterkerteknologi S-Master MX, som opprinnelig ble utviklet for Sonys hjemmekinosystemer, reduserer støynivå og forvrengning markant, slik at favorittlåtene dine høres best mulig ut.

En annen årsak til at denne musikkspilleren gir deg bedre lyd enn du noen gang tidligere har hørt i en Walkman er de fem Clear Audio-teknologiene: S-Master MX, Clear Bass, Clear Stereo, DSEE (Digital Sound Enhancement Engine) og EX-hodetelefoner.

Det er enkelt og intuitivt å utforske musikksamlingen din. Du trenger bare å trykke på W.-knappen, så åpnes W.-appen. Ved hjelp av denne kan du bla gjennom musikk og albumcovere, eller få flotte visualiseringer på skjermen. Musikkspillerne i Walkman Z-serien kan også sortere musikksamlingen din ved hjelp av SensMe. Her kan du velge mellom 14 ulike ”humørtemaer”, og dermed få musikk som passer sinnsstemningen din eller tiden på døgnet.

Grenseløs oppdagelsesreise Du trenger ingen PC for å kunne tre inn i en helt ny verden av musikkopplevelser. Musikkspillerne i Walkman Z-serien har innebygget WiFi, og du kan dermed få tilgang til millioner av sanger via Music Unlimited, som er Sony Entertainment Networks nettskybaserte streamingtjeneste.

Walkman Z-serien er også Sonys første musikkspillere med operativsystemet Android. En rekke apper er forhåndsinstallert på spillerne, og du kan laste ned enda flere fra det stadig voksende utvalget av apper i Android Market.

Del yndlingsmusikken din med andre Høyttalersystemet xLOUD gjør det enkelt å dele musikken din med andre – uten at du trenger noen høyttalerdock.

Siden Walkman Z er mye mer enn bare en musikkspiller lar den deg dele innholdet med andre, uansett om du er hjemme eller på farten.

Du kan enkelt og trådløst koble deg til andre DLNA-enheter, for så å ”kaste” musikk, bilder og videoer fra Walkman-en til en TV, en PC eller et musikkanlegg ved å berøre skjermen.

Du kan også koble Walkman-en til TV-en din ved hjelp av mikro-HDMI-utgangen, hvorpå du kan se videoer og bilder og spille spill på en langt større skjerm i HD-kvalitet. Det er også enkelt å koble spilleren til Bluetooth-høyttalere, hodetelefoner, hjemmekinosystemer eller bilstereoer – helt uten plagsomme ledninger.

Flott LCD-skjerm med lite gjenskinn som gir deg en super visuell underholdningsopplevelse Musikk, videoer, spill og apper blir levende på den unike 4,3 tommer store LCD-skjermen med multiberøring og lite gjenskinn. Den responsive skjermen og den raske NVIDIA Tegra 2-dobbeltkjerneprosessoren på 1 GHz gjør at ting går kjapt uansett om du blar gjennom nettsider, filmer eller apper.

Sonys nye Walkman Z1000 Mobile Entertainment Player leveres med enten 16 eller 32 GB lagringsplass, og blir tilgjengelig for salg fra og med mars.

Veiledende utsalgspriser:

• NWZ-Z1050 (16 GB): 2260 kroner

• NWZ-Z1060 (32 GB): 2560 kroner

Til toppen