Sony X-serien

Pressemelding fra Sony 1. februar 2012:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Sony lanserer nye og smarte trådløse høyttalerdocker i X-serien med akustisk presisjon og elegant utforming

iPod/iPhone/iPad-høyttalerdocker med et flott og moderne design, trådløs streaming og kraftig hi-fi-lyd

• Stilfull utforming i eksklusive materialer som er laget for å imponere

• Trådløs musikkstreaming fra en smarttelefon, et nettbrett eller en PC med AirPlay og/eller Bluetooth

• Fyldig lyd som ved hjelp av den nye DMC-teknologien* og den digitale forsterkerteknologien S-Master fyller et helt rom

Nå trenger du ikke å gå på akkord med verken lyd eller design i jakten på den perfekte høyttalerdocken – Sonys fire nye flotte iPod/iPhone/iPad-høyttalerdocker i X-serien forener et eksklusivt utseende med en lydgjengivelse som tilfredsstiller selv hi-fi-entusiaster.

Sonys nye X-serie er tilpasset dagens digitale livsstil, og lar deg hygge deg med musikk på din måte. Du kan docke iPod-en, iPhone-en eller iPad-en din og lytte til musikk mens den lades opp, eller du kan streame musikk fra en iPod/iPhone/iPad, en smarttelefon, et nettbrett eller en bærbar PC over det trådløse hjemmenettverket ditt. Det er en ypperlig måte å nyte musikk på samtidig som du har den mobile enheten din i umiddelbar nærhet – som for eksempel når du har ansvar for spillelisten på festen. Uansett om du docker eller streamer får du musikk med kraftig, fyldig og detaljert lyd, og det gjør høyttalerdockene i X-serien til det naturlige midtpunktet i enhver stue.

I spissen for den nye X-serien står RDP-XA900iP, som gir deg musikk med en effekt på hele 200 watt. Docken har et nyskapende design hvor skarpe kanter er droppet til fordel for myke, sensuelle kurver, og den passer dermed inn i selv de mest stilfulle omgivelser.

Den avrundede utformingen, som understrekes av detaljer i børstet aluminium, reduserer uønsket gjenklang og gir deg en massiv utvidet bass uten fordreininger. Høyttalerne er dekket av et stoffmateriale i høy kvalitet som understreker dockens flotte utseende – uten at det går på bekostning av lydgjengivelsen.

Alle dockene i X-serien er ”Made for iPod/iPhone/iPad”-sertifiserte, og tilbyr flere måter å lytte trådløst til musikk på. Hvis du har en iPod Touch, iPhone, iPad eller Mac kan du få detaljert, ukomprimert lyd ved å streame iTunes-biblioteket ditt over Wi-Fi. Og hvis du ikke har en AirPlay-kompatibel enhet er det like enkelt å streame musikk fra en smarttelefon, et nettbrett eller en PC via Bluetooth.

Med høyttalerdockene i Sonys nye X-serie står førsteklasses lyd i sentrum. Sonys DMC-teknologi* garanterer at du får klar og intens lyd, selv når du skrur opp volumet.

2.1-kanalsystemet med to passive radiatorer leverer kraftig bass uten fordreininger, selv ved høye lydtrykksnivåer. Dette blir supplert av den digitale forsterkerteknologien S-Master, prosessorteknologien Clear Phase og Magnetic Fluid-høyttalere, som sammen sørger for at du får klar og fyldig lyd som ligger så tett opptil originalkilden som mulig.

RDP-XA700iP har et like flott design som RDP-XA900iP, men den er mer  kompakt og har en total utgangseffekt på 60 watt. Denne høyttalerdocken har mange av de samme egenskapene som sin storebror, deriblant DMC-teknologien* og den digitale forsterkerteknologien S-Master. Du kan som med RDP-XA900iP streame musikk trådløst ved hjelp av AirPlay, men RDP-XA700iP har ikke støtte for Bluetooth.

RDP-XF300iP passer perfekt som et tilleggsmusikksystem i hvilket som helst rom, og leverer musikk med en effekt på 40 watt i en kompakt og elegant utforming. I likhet med de andre dockene i X-serien er RDP-XF300iP ”Made for iPod/iPhone/iPad”-sertifisert, og med denne kan du streame musikk trådløst fra en iPod/iPhone/iPad, en smarttelefon, et nettbrett eller en PC via Bluetooth (men ikke via AirPlay).

Du får høy lydkvalitet som følge av de separate diskanthøyttalerne, som lar både vokal og instrumenter komme klart og flott frem. RDP-XF300iP har et innebygd oppladbart batteri som gir en spilletid på opptil seks timer, og det gir deg friheten til å kunne ta med deg docken rundt omkring i huset eller på tur. RDP-XF300iP leveres også med FM-tuner, slik at du kan høre på radioprogrammer om du ønsker det.

RDP-X200iP har ikke batteridrift, men gir i likhet med RDP-XF300iP en utgangseffekt på 40 watt og muligheten til å streame musikk trådløst via Bluetooth. Separate diskanthøyttalere gir høy lydkvalitet med en detaljert og flott vokal, i tillegg til massiv bass.

RDP-XA900iP og RDP-XA700iP blir tilgjengelige for salg i mars, mens RDP-XF300iP og RDP-X200iP kommer på det norske markedet i juni.

Veiledende utsalgspriser:

• RDP-XA900iP: 5400 kroner

• RDP-XA700iP: 4100 kroner

• RDP-XF300iP: 3000 kroner

• RDP-X200iP: 1800 kroner

Til toppen