TT Micro Tiny Audio

Pressemelding fra TT Micro 14. desember 21:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Gli inn i din egen verden med TT Micros nye hodetelefoner

TT Micro, som er en norsk leverandør avtelekom- og elektronikkprodukter, lanserer nå de støydempende hodetelefoneneTiny Audio H1, som lar deg glemme verden utenfor når du hører på musikk ellerser på film.

Tiny Audio H1 benytter seg av aktivstøyreduksjonsteknologi, og reduserer støy utenfra ved hjelp av et spesieltkretsløp som skaper et ”motsignal” som motvirker noe av lydsignalet utenfra.Den innovative teknologien gjør at støynivået reduseres med rundt 20 dB, noesom bidrar til å gi deg en god lytteopplevelse.

Men ikke bare slipper du støy – selv omhodetelefonene er små og lette leverer de klar og levende lyd, selv ved dypetoner.

TT Micros nye hodetelefoner har godpassform og er behagelige i bruk, og passer perfekt når du befinner deg istøyende omgivelser, som for eksempel på flyet, toget eller T-banen – eller nårdu bare vil lytte til musikk i ro og fred hjemme eller på jobb.

Tekniske spesifikasjoner:

Pris og tilgjengelighet:

Tiny Audio H1 er allerede tilgjengelige for salg, og har en veiledendepris på 595 kroner.

Til toppen