Innergie LifeHub

Pressemelding fra Aurora 6. september 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Innergie LifeHub

- Mobil USB-strøm-hub med ekstra rekkevidde

Innergie, den prisbelønte produsenten av strømforsyningsløsninger til forbrukerelektronikk lanserer den nye LifeHub™ på IFA 2013. Hvor ofte har du ikke vært på reise og opplevd at ledningen fra laderen din ikke er lang nok? Tenk over hvordan det fungerer hjemme hos deg selv – har du flyttet på møbler bare for å få kabelen til å rekke langt nok fordi du trenger strøm til å lade enhetene dine? Og ikke bare dine egne, men alle andres også? 

Nå har Innergie en løsning med sin unike og allsidige LifeHub™, en mobil USB-strøm-hub som gir deg frihet til å lade tre enheter der du trenger dem aller mest hjemme hos deg selv. Nå er det slutt på at noen sitter trangt og ubehagelig ved siden av en stikkontakt når de har lite strøm! Med tre høyeffektive 2,1 ampere lynraske USB-ladeporter og 3 meter utvidet rekkevidde gjør LifeHub det mulig å lade en hvilken som helst kombinasjon av nettbrett, smarttelefoner, eller mobile enheter samtidig, når og hvor du ønsker å sitte.

· Lad enhetene og ha det behagelig samtidig –Nå er det slutt på at noen sitter trangt ved siden av en stikkontakt når de har lite strøm! LifeHub lar deg bruke dine mobile enheter når du vil, samtidig som du har det komfortabelt.

· Mobile USB Hub –Med 3 meter ekstra rekkevidde kan LifeHub deg frihet til å lade når som helst og hvor som helst.

· Tre lynraske USB-ladeporter –Tre kraftige 2,1 ampere USB-porter som rask lader alle typer kombinasjoner av nettbrett, smarttelefoner eller mobile enheter samtidig og effektivt.

· En unik, stilig design og ledningsholder –LifeHub har en stilig design som enkelt samler og oppbevarer ledningen.

·  Innebygd InnerShield Overspenningsvern – Integrert beskyttelse mot kortslutning, overoppheting, strøm, og overspenning for pålitelig og effektiv ytelse til over 10 000 bærbare enheter.

·  Integrert GreenSense-teknologi - Smart teknologi som gir mening - GreenSense-teknologi omfatter høy ytelse, energieffektivitet, og strømsparing for en grønnere og renere verden.

LifeHub™ vil være tilgjengelig i Europa fra januar 2014 til en veiledende pris på 599,00.- NOK.

Med i pakken

·  LifeHub mobil USB-strøm-hub

·  CableCradle Manager

·  Strømadapter

·  AC strømledning

·  Bruksanvisning og garanti

Powered by Labrador CMS