Dog & Bone, Skross, Innergie og Puro,

Pressemelding fra Aurora Group 4. februar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

De kuleste gadgetene til skiferien

Går turen til fjellet i Norge, til Alpene eller kanskje Canada? Ikke pakk sekken uten disse uunnværlige gadgetene som gjør skiferien både morsommere og enklere.

For mange tusen familier er skiferien årets høydepunkt, og med det riktige innholdet i sekken kan ferien fort bli enda morsommere. Her er seks innovative gadgets som gjør uken på ski helt optimal.

Dog & Bone Wetsuit: Glem alt om å være redd for å miste din iPhone midt i løypen med Dog & Bone Wetsuit. Det er snakk om det ultimative beskyttelsescoveret som innkapsler telefonen i et skall av solid plast og myk silikon kombinert med en fleksibel skjermbeskyttelse som bevarer full kontroll over alle funksjonene på berøringsskjermen. Beskytter din iPhone mot støt, riper og snø, men også mot støv, søle, vann og andre naturmessige utfordringer. Fås både til iPhone 6/6 Plus/6S/6S Plus.

PURO Neckband Sport: Telefonen ringer mens du er på vei ned de villeste bakkene. Hva gjør du? Med PURO Neckband Sport hodetelefoner slipper du få stå og fikle med votter og telefon – du trykker bare på knappen for å svare på oppkallet. Hodetelefonene avbryter også musikken, og starter den igjen når du er ferdig med samtalen. PURO Neckband Sport er spesielt utviklet til aktivt bruk og er bestandig mot vann og svette, og den fleksible nakkebøylen holder hodetelefonene godt fast.

SKROSS World Adaptor MUV USB: Går turen til USA eller Canada, har du virkelig bruk for en omformer til alle dine gadgets. Den smarte SKROSS World Adapter MUV USB håndterer alle land og kan med sine to USB-porter både lade laptopen, nettbrettet og telefonen samtidig! En uunnværlig gadget som er både enkel og sikker å bruke.

Innergie Pocket Cell Plus: Hvem har vel ikke stått midt i skibakken med en død telefon? Det slipper du med Innergie Pocket Cell Plus, som er en ekstra kraftig powerbank, designet til å gi deg strøm uansett hvor du befinner deg. Med sine to USB-porter lader Pocket Cell Plus to enheter samtidig, mens LED-lampene hele tiden indikerer hvor mye strøm du har igjen. Et kul og kompakt design som passer perfekt i lommen på skijakken.

Dog & Bone Locksmart: Tyveri av ski og snowboard ved pistene er et kjent problem, men med verdens mest innovative hengelås kan du én gang for alle sikre skiferiens viktigste redskaper. Du kan til og med droppe nøklene, for Dog & Bone Locksmart låses nemlig opp ved hjelp av en app på smarttelefonen din. Forbindelsen skjer via Bluetooth, og du kan til og med gi adgang til familien eller vennene. Perfekt til å låse skiene fast mens du spiser lunsj eller i skapet i ski-rommet.

Pris og ytterligere informasjon

Dog & Bone Wetsuit iPhone 6/6 Plus/6S/6S Plus

Fås i svart eller svart/oransje

Veil. pris kr 899,00-999,00

PURO Neckband Sport

Fås i svart, grønt eller rosa

Veil. pris kr 279,00.

SKROSS World Adapter MUV USB

Veil. pris kr 349,00.

Innergie Pocket Cell Plus

Veil. pris kr 899,00.

Dog & Bone LockSmart

Farger: Sølv/rød

Veil. pris kr 1 079,00.

Yderligere info om forhandlere www.auroragroup.no

Powered by Labrador CMS