Puro Universal Waterproof Nylon Case

Pressemelding fra Aurora Group 11. juli 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Slik beskytter du smarttelefonen mot sommerens sol, sand og vann

De færreste smarttelefoner har godt av sommerens saltvann og strandsand. Men med den nye Waterproof Nylon Case fra PURO kan du trygt ta med deg telefonen til stranden eller bassenget. Den innovative og IPX8-testede cases gir nemlig optimal beskyttelse mot vann, uten at du trenger å gå på kompromiss med funksjonaliteten.

PURO Universal Waterproof Nylon Case er en universal case i et nylonmateriale som sikrer effektiv beskyttelse mot naturens farer som vann, snø og støv. Stikk telefonen ned i casen, legg den i strandkanten eller ta den rundt halsen før du kaster deg ut i bølgene. Du kan uten problemer bruke berøringsskjermen, og du kan naturligvis ta bilder og video eller lese beskjeder og sjekke sosiale medier.

PURO Universal Waterproof Nylon Case er som skapt til sommerferiens strandturer, men også til kajakkturer, surfing, skiturer eller andre aktiviteter i naturen. Casen er IPX8-testet, noe som blant annet betyr at casen er vanntett i 20 meter dypt vann i opptil 1 time. Casen fås i to forskjellige størrelser som passer til enheter på 5,1" og 5,7", samt i forskjellige farger.

PURO Universal Waterproof Nylon Case – det viktigste:

• Innovativ case som beskytter smarttelefonen mot sand og vann

• Laget av vanntett nylonmateriale – IPX8-testet og vanntett

• Enkel å bruke – med full tilgang til berøringsskjerm, kamera mv.

• Passer til alle populære modeller

• Fås i to størrelser (5,1/5,7") og i flere forskjellige farger

PURO Universal Waterproof Nylon Case 5,1"

Fås i svart, hvit, rosa, limegrønn

Veil. pris kr 199,00.

PURO Universal Waterproof Nylon Case 5,7"

Fås i svart, hvit, rosa, limegrønn, blå, grønn

Veil. pris kr 199,00.

Powered by Labrador CMS