LG Dockinghøyttalere

Pressemelding fra LG Electronics 8. januar 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LGS VÅRKOLLEKSJON:

HØYTTALERDOCKINGER MED STOR LYD I LITE FORMAT

Aldri har så stor lyd blitt skapt av så små og stilrene enheter. LG Electronics’ nye serie brukervennlige dockingstasjoner og bærbare høyttalere gjør det enklere enn noensinne å spille av musikk fra nettbrettet eller smarttelefonen. Samtlige seks modeller er utrustet med NFC Bluetooth Pairing, en teknologi som gjør at brukeren verken behøver å bry seg om ledninger eller kranglete innstillinger for å bruke den nye dockingstasjonen eller høyttaleren. Bare hold telefonen eller nettbrettet nær NFC-merket på høyttaleren, og alle innstillinger gjøres automatisk og fjernkontrollappen starter automatisk. Så enkelt er det å få stor lyd. I løpet av året vil serien utvides ytterligere med modeller med Airplay-støtte.

Fantastisk lyd både for iOS og Android

Den største modellen i kolleksjonen, ND8530, er en dockingstasjon på 100W i et litt større format med en fantastisk lyd og dyp bass takket være den innebygde subwooferen. Modellen har støtte for Apples iPhone, iPod og iPad, i tillegg til Android-baserte telefoner og nettbrett. I tillegg til NFC Bluetooth Pairing har ND8530 også støtte for DLNA Smart Share for enkel avspilling av musikk fra alle typer bærbare enheter. Enheten har i tillegg to fysiske dockingtilkoblinger for avspillingsenheter – en for Android og en for iOS. Det følger også med en tradisjonell fjernkontroll som kan brukes i tillegg til den nedlastbare fjernkontrollappen, som finnes både for iOS og Android.

Mellommodellen i serien, LG ND5530, kommer med det samme, smakfulle designet som storebror ND8530, men i et noe mindre format. Modellen gir vellydende 30 watt i to kanaler og har, akkurat som ND8530, støtte for NFC Bluetooth Pairing. Akkurat som øvrige modeller i serien, er den fantastisk enkel å bruke: Velg musikk, hold mobiltelefonen eller nettbrettet mot dockingstasjonen, og resten går av seg selv. Begge disse dockingene kommer senere også i Airplay-kompatible versjoner, da med modellnavnene ND8630 og ND5630.

Passer like godt i kjøkkenvinduet som på nattbordet

De to dockinghøyttalerne ND2530 (for iPhone) og ND2531 (for Android), kommer i et litt mindre format med samme lekre design som øvrige modeller. Størrelsen gjør den enkel å plassere hvor som helst, og designet gjør den til det naturlige blikkfanget uansett om den står på nattbordet eller i kjøkkenvinduet. Avspillingsenheter som telefoner eller nettbrett kobles til via Bluetooth og NFC på samme enkle måte som de øvrige modellene i serien.

Ta med deg musikken hvor du vil

Hvem vil ikke lytte til sin egen musikk i ferien eller på reise? Da fungerer LGs nye bærbare 20-watts høyttalere NP6530 perfekt. Innebygget batteri og støtte for Bluetooth gjør det enkelt å spille musikk fra mobiltelefonen eller nettbrettet hvor som helst. Med NFC Bluetooth Pairing er det enklere enn noensinne å koble høyttaleren til bærbare enheter. Høyttaleren har en subtil retrodesign og styres enkelt med telefon eller nettbrett via den nedlastbare appen.

Fargeglad minstemann

Den minste modellen, NP3530, kommer i flere ulike fargekombinasjoner, med et lekent og pent design. Hvilken farge er du? Modellen har innebygget batteri og kobles enkelt til via Bluetooth slik at du kan spille av musikken fra mobiltelefonen din. Akkurat som de andre modellene i vårkolleksjonen 2013, har NP3530 den smarte NFC Bluetooth Pairing-teknologien. Den nedlastbare appen startes automatisk når du holder telefonen mot høyttaleren. Deretter er det bare å lene seg tilbake og nyte.

Pris og tilgjengelighet

Samtlige modeller vil være tilgjengelige fra og med andre kvartal i 2013, unntatt ND8530, som vil være tilgjengelig fra og med tredje kvartal. Priser vil bli kunngjort nærmere lansering.

Powered by Labrador CMS