Sony WS413 / WS414 Walkman

Pressemelding fra Sony 6. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Ny walkman-serie fra Sony

Ta musikken til nye steder med den splitter nye bærbare WS413 / WS414[i] Walkman®. Et nytt og tøft design som tåler saltvann og er støvsikker [ii], gjør at WS413 og WS414 kan brukes på flere aktiviteter og under ulike forhold. Den kan bli din følgesvenn under morgendukkerten, på joggeturen langs strandkanten, eller bli med på din årlige skitur på fjellet.

Å høre på musikk mens du trener gir motivasjon, og nå er det enklere enn noensinne. Ledningsfritt og med den runde, sømløse formen, er den både enkel å ha med å gjøre og komfortabel å bruke. Du trenger ikke å bekymre deg for at Walkman® sklir.

WS413 / WS414 bærbar Walkman® fra Sony er nå saltvannstett og støvsikker, slik at du kan lytte til musikk mens du nyter vannsport som kajakkpadling eller bading. Dette er mulig på grunn av en intern terminal som virker frastøtende på fremmede partikler. Et rustsikkert belegg på overflaten av fronten, sikrer at din Walkman® er beskyttet både innvendig og utvendig. Det slanke designet eliminerer forstyrrelser og gir deg muligheten til å bevege deg fritt.

WS413 / WS414 er utstyrt med både vanlige ørepropper, og spesialdesignet vanntette ørepropper[iii] som er dekket med en tynn film for å danne en barriere mot vann, uten at dette går på bekostning av komforten.

Men du trenger ikke å være sporty for å sette pris på WS413 / WS414 Walkman®. Den er nemlig ypperlig som følgesvenn på stranden da den tåler sand. Det unike designet med forseglet struktur sørger for at din Walkman® forblir støvtett i en rekke miljøer. Temperaturfunksjonen er utvidet, noe som betyr at du kan bruke din Walkman® til sitt fulle potensial i temperaturer fra -5 °C til 45 °C.

Med den nye «Ambient Sound» modus kan du få med deg stemmer og lyder som er rundt deg, dersom det er ønskelig. Innebygde mikrofoner fanger opp lyder fra omgivelsene, slik at du kan holde kontakten med omverdenen uten å senke volumet. Dette betyr at du kan kommunisere med treningskompis eller yogainstruktør uten å måtte stoppe musikken.

WS413 / WS414 Walkman® er tilgjengelig fra mars 2016. WS413 vil ha en veiledende utpris på kr 1100 og WS414 kr 1200.

Tekniske spesifikasjoner

Model name Walkman® NW-WS414/ NW-WS413

Internal memory 8GB / 4GB

Available colours Black/ Ivory / Blue/ Lime Green

Compatible formats MP3/WMA/Linear PCM/AAC

Water resistance IP65/IP68 (IEC 60529) or equivalent[iv]

Dust Proofing

Sound effects Dynamic Normalizer

Music playback time Music: Approx. 12 hours[v]

Charging Time Approx. 1.5 hours

Quick charge Approx. 3 minutes charge enables up to approx. 60 minutes playback[vi]

Mass Approx. 32g (1.2 oz)

Accessories Earbuds (4 sets: S/M/L/LL) Waterproof Earbuds (4 set: S/M/L/LL) USB Cradle (1), USB Cable (1)

Adjustment band (1)

[i]NW-WS414 offers 4GB capacity, NW-WS413 offers 8GB capacity

[ii]New models are saltwater proof and dust proof to an IPX65/68 rating

[iii]Both standard earbuds and waterproof earbuds are provided in Sizes S/M/L/LL

Powered by Labrador CMS