Onkyo X9, H500M og E700M

Pressemelding fra Gibson Innovations 1. september 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Onkyo lanserer høyoppløselig lyd i høyttalere og hodetelefoner på IFA

I samarbeid med Gibson Innovations lanserer japanske Onkyo tre høydepunkter fra debuten i segmentet HiFihodetelefoner og -høyttalere: Høyttaleren X9 HRA, on-ear-hodetelefonen H500M HRA og in-ear-hodetelefonen E700M HRA, alle med avansert teknologi for høyoppløselig lyd1. Samtlige produkter i høyttaler- og hodetelefonseriene vises på IFA i Berlin 3. september.

- Med Onkyo-serien av høyttalere og hodetelefoner strekker vi oss langt for å skape optimal balanse mellom fullkommet akustisk design og dyp forståelse for hvordan vi mennesker samhandler med teknologi. Musikkpreferanser utvikler seg og ny teknologi gir nye muligheter for innovasjon. Vår dedikasjon til lydharmoni – for å oppnå en optimal balanse mellom teknologi, lyd og design – er en konstant rettesnor i vårt arbeid, uttaler Matthew Dore, lyd- og akustikkansvarlig for Onkyo-produkter i Gibson Innovations.

Onkyo har stått bak en rekke lydinnovasjoner siden oppstarten i 1946, og i dag er selskapet dedikert til utvikling av høyoppløst lyd. I Japan er Onkyo største aktør innen nedlastning av høyoppløst lyd gjennom selskapets e-Onkyo Music store. Sistnevnte ble tidligere i år også lansert i USA, Storbritannia og Tyskland. Onkyos populære Onkyo HF Player-app har blitt inngangsporten for mange førstegangsbrukere av høyoppløselig lyd.

X9 HRA – høyttaler

Fire 50mm mellombassdrivere og to 19mm diskanthøyttalere for høyoppløselig lyd kombinert med doble, tverrstilte passive elementer gjengir lyd i et utvidet frekvensområde på 57Hz-40kHz. X9 HRA er den første portable høyttaleren med høyoppløselig lyd utviklet for bruk i og rundt hjemmet. Den har oppladbart batteri, Bluetooth, mulighet for trådbasert tilkobling og funksjoner for høyoppløselig lyd. Aluminiumrammen er akustisk optimalisert.

H500M HRA - on-ear hodetelefon

Optimaliserte 40mm høykapasitetsdrivere gir detaljert lydkvalitet for høyoppløselig lydavspilling i frekvensområdet 7Hz-40kHz. Det akustisk, lukkede kammeret begrenser bakgrunnsstøy mens den robuste aluminiumrammen fjerner vibrasjoner for ren og klar lyd. H500M har kontroll og mikrofon på ledningen for enkel musikk- og samtalebetjening. Myke øreputer gir ergonomisk brukskomfort.

E700M HRA - in-ear hodetelefon

Presise og kraftige 13,5mm drivere og ovale ørepropper gir høyoppløselig lyd i frekvensområdet 6Hz-40KHz. Driverne er nøyaktig justert som en del av det komplette, akustiske systemet med semi-lukket akustisk design som reduserer bakgrunnsstøy. Ergonomisk design som fordeler trykket i øret, Comply™-skumtupper og lett aluminiumskabinett gir brukskomfort i toppklasse.

Nøkkelspesifikasjoner:

X9 High Resolution Audio speaker

H500M HRA on-ear headphones

E700M HRA in-ear headphones

X9, H500M og E700M er i salg høsten 2015 til anbefalte utsalgspriser på henholdsvis kr. 3499, 1799 og 990 inkl. mva.

Powered by Labrador CMS