Shure MV88+ Video Kit er et mobilt, profesjonelt innspillingsstudio for innholdsprodusenter, bloggere, podkastere, musikere og lignende. Inkluderer stativ, telefonklemme, mikrofon, USB-C- og lightning-kabler. Foto: Shure

ØKT SHURE-SATSING I NORDEN

Shure intensiverer satsingen i Nord-Europa, og ansetter Julian Simpson som sjef for markedsutviklingen av integrerte systemer.

Publisert

Dette melder Benum, som representerer Shure i Norge og Sverige, i en pressemelding. Her heter det at Julian Simpson vil etablere direkte kontakt med sluttbrukere i regionen for å få en bedre forståelse av hva markedet trenger og ønsker seg, samtidig som han vil jobbe tett med distributørene.

Julian Simpson er ny Shure-mann i Norden. Foto: Shure.

– Vi holder standhaftig på vårt fokus når det gjelder å utvikle og pleie det nordiske markedet. Shures utvikling i regionen, og det gode omdømmet til kanalpartnerne våre, er en direkte årsak til at vi har ansatt Simpson, sier Rob Smith i pressemeldingen.

Han er global seniordirektør for integrerte systemer hos Shure.

Tidligere BBC

Marketingsjef Simen Schikulski i Benum. Foto: Benum.

Julian Simpson har tidligere jobbet som tekniker for BBC i London og har en mastergrad fra Cambridge University i Environmental Architecture med fokus på akustikk og lys. Han har vært medlem av Institute of Acoustics de siste 25 årene, og har hovedsakelig jobbet med elektroakustikk.

– Med Julian Simpson på laget kan vi styrke Shures tilstedeværelse i hele Norden. Dette er spesielt nyttig for oss som representerer Shure i både Norge og Sverige, men det er også selvfølgelig svært nyttig at Integrated Systems-delen av Shure satses på i Norden samlet sett, sier marketingsjef Simen Schikulski i Benum Norge i pressemeldingen.

Shure ble etablert i 1925 og skal være en av verdens største produsent av lydutstyr, ifølge Benum kjent for kvalitet, ytelse og holdbarhet. Shure produserer blant annet mikrofoner, trådløse systemer, øremonitorer, hodetelefoner og konferansesystemer.

Med Julian Simpson på laget kan vi styrke Shures tilstedeværelse i hele Norden

Artikkelen ble første gang publisert i papirutgaven av fagbladet Elektronikkbransjen nr. 4/2019, som ble distribuert 28. august. Her kan du lese artikkelen og bla gjennom digitalutgaven av bladet. Du kan lese alle utgaver av bladet digitalt, fra og med nr. 1/1937, på elektronikkbransjen.no/historiskarkiv.
Powered by Labrador CMS