Sorgenfresser

Pressemelding fra Bergsala 17. juli 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

“VI SPISER DINE BEKYMRINGER!”

er mottoet til SORGENFRESSER, og derfor er de alltid på plass når bekymringer eller redsler melder seg. SORGENFRESSER holder marerittene unna, bringer deg lykke på neste matteprøve og - hvis mamma hjelper til - så er det en oppmuntring i glidelåsmunnen når du er syk eller en trøstende lapp fra pappa når du har hjemlengsel på klassetur.

Disse bekymringsspesialistene kan til og med ta seg av tenåringers kjærlighetssorg eller stress på kontoret. Uansett om det er en lapp eller tegning - Wham-bam SORGENFRESSER åpner sin store munn - CHOMP - og lukker den raskt igjen! Selvfølgelig blir ikke problemene løst med en gang, MEN første steg er tatt, lettelsen begynner å spre seg i kroppen, og ting ser lysere ut!

Og forresten, lærere og psykologer bruker gjerne SORGENFRESSER. Den glade og bekymringsløse SAGGO og hans venner gjør det lettere for barn å uttrykke sine bekymringer. Disse hjerteknuserne er også perfekte å kose med, og dette gjelder ikke bare barn...

MANNEN BAK SORGENFRESSER Gerd Hahn er den kreative pappaen til SORGENFRESSER. Den dynamiske produsenten fra Berlin er kjent for suksesser som “Mea & Me”, “Benjamin the Elephant”, “Bibi Blocksberg”, “Simsalagrimm”, “School of Vampires”, “Werner Beinhart” and “Asterix in America”. Som en Saggo Fan er Gerd Hanh overbevist om at hans SORGENFRESSER hjelper mot de vanligste bekymringene i livet som kjærlighetssorg, vektproblemer, ensomhet, prestasjonsangst, hårtap og andre hverdagslige frustrasjoner... derfor vil vi alltid trenge SORGENFRESSER.

SORGENFRESSER DISTRIBUERES AV BERGSALA ENIGMA - Collectibles Games and Trends i Norden.

Powered by Labrador CMS