BABY-PRODUKTER FRA BEURER

Mye nytt fra Janosch, som er Beurers merke for baby- og småbarnsprodukter.

– Vi presenterer en ny babyserie som består av 16 ulike produkter. Eksempler er termometre, tannbørster, steriliseringsprodukter, matvarmere, vekter og ikke minst overvåkings- og alarmprodukter, sier Inger Krog Lobben, administrerende direktør hos Sting Nordic AS.

Janosch er navnet på en barnefigur, og en serie med denne figuren gikk på barne-TV for en del år siden. Symbolet på serien er en tiger. I tillegg til disse produktene er Beurer kjent blant annet for varmeputer, tepper, vekter og medisinske apparater som blodtrykksmålere.

Mykt og godt

De fleste varmeproduktene fra Beurer lages i Østerrike. I følge Lobben er det lagt stor vekt på myke materialer som skal gi følelse av velvære sammen med varmevirkningen.

– Stoffene skal være behagelige. Du skal slappe av og kose deg når du bruker dem, sier hun.

I Norge har omsetningen i stor grad dreid seg om varmetepper. Lobben viser en ny cape, som hun mener kan være ideell for norske brukere. De nye produktene er på vei inn i markedet nå. Beurer er også kjent for person- og kjøkkenvekter. Nå kommer en ny type på markedet: koffertvekt.

Oppskjærmaskiner

Nå kommer Sting Nordic i markedet også med merket Graef. Det vil i første rekke dreie seg om oppskjærmaskiner, men Graef lager også andre produkter som kaffemaskiner, vannkokere og brødristere.

– Det dreier seg om avanserte og kostbare oppskjærmaskiner med høy kvalitet. Vi regner med å satse på dette merket fra nå av, sier Lobben.

Powered by Labrador CMS