RYGGVONDT GIR GODT SALG

Beurer fokuserte på massasjestoler, blodtrykksmålere og skjønnhetsprodukter under IFA.

I Norge er det Sting Nordic AS som distribuerer produktene fra den tyske produsenten.

– Beurer er markedsleder i Europa når det gjelder helse- og velværeprodukter. Shiatsumassasje er et marked i eksplosiv vekst, og er allerede større enn vekter for oss. Mange har ryggproblemer, sier administrerende direktør Georg Walkenback i Beurer til fagbladet Elektronikkbransjen.

Med et smil forteller han at det kan være vanskelig å selge inn skjønnhetsprodukter til en bransje der innkjøperne ofte er menn over 40.

– Vi håper flere får øynene opp for at kvinner som bruker 400 euro på en krem gjerne bruker 150 euro på produktet som masserer inn kremen, sier Walkenback.

Sting Nordic AS består av daglig leder Inger Krog Lobben og Steinar Oug.Oug leverer også produkter innen varme og klima, blant annet til hyttebutikker.

– Hvordan er det å være en liten leverandør i elektrobransjen?

– Det er tøft, men hadde vi ikke vært med i så mange år ville det vært tøffere, sier Krog Lobben.

Oug forteller at kontorstoler med massasjefunksjon er en ny varegruppe både for dem og forhandlerne.

– Så langt har de største kjedene vist interesse for dette. Når den tradisjonelle bransjen engasjerer seg i produkter som koster opp mot 30.000 kroner er det spennende for en småvareleverandør for oss, sier Oug.

Krog Lobben sier massasjestolene åpner nye kanaler for Sting Nordic.

– Hvilke produkter våre store kunder tar endrer seg inn fra år til år, så vi arbeider også mot helsebutikker og bandasjister. Finner vi andre kanaler er det også aktuelt, sier hun.

Powered by Labrador CMS