Tomtom XL, Start og GO

Pressemelding fra EET Europarts 20. november 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye modeller - Nye muligheter

Mange er ikke klar over hvor mye bedre de nye GPSene har blitt. Kjører dine kunder rundt med en 4-5 år gammel modell, har det skjedd mye nytt. F.o.m. i høst vil LIVSTIDS kartoppdatering være inkludert i ALLE TomTom modeller. Spesialmodeller til mc, camping og truck er også tilgjenglig.

• Høyere kontrast i kartene, kapasitiv skjerm og 3D visining.

• Speak & Go funksjon.

• TomTom traffic - Sanntids trafikkvisning m.m.

GOD: TomTom XL 

4,3-tommers berøringsskjerm som viser tydelig hvilket kjørefelt du skal velge i veikryss, slik at du ikke går glipp av avkjørselen.

En enkel og prisgunstig GPS med intuitiv betjening og «no fuzz». For noen er tryggheten av å ha en GPS i bilen det viktigste, og ikke alle funksjonene som de ikke behøver. Allikevel får du livstidskart-oppdateringer og gjennomgående god TomTom kvalitet! 

BEDRE: TomTom START

Start 60 har en ekstra stor berøringsskjerm på 6". Avansert filvelger gjør det ekstra klart og tydelig når du kjører i vanskelige veikryss.

Alle som tilbyr hjemmehjelp- og alarmtjenester eller har utrykning som oppgave, er avhengig av å finne raskt frem og kunne gi god og riktig informasjon på hvor de befinner seg. TomTom bilnavigasjon er bevist

den mest pålitelige GPS når det gjelder antatt reisetid. Grunnen er at TomTom GPS tar høyde for sanntidstrafikken, historisk trafikkflyt og

3. parts informasjon når raskeste rute blir kalkulert.

BEST: TomTom GO

GO 5000 har en 5" berøringsskjerm med knip, zoom og dra funksjoner. Avansert kjørefeltguide, fotoboksvarsler og 3D-kart.

En effektiv arbeidsdag for selgeren, håndtverkeren eller alle andre som har sin arbeidsdag på veiene, er avhengig av at man finner raskt frem til arbeidssted/kunden. Det er også viktig å kunne orientere seg, finne parkering osv. GO5000/6000 er det produktet som gir kvalitet hele veien, og som ALLTID er oppdatert på Trafikkflyten. Med denne informasjonen kommer man raskere frem, samtidig som du i god tid kan fortelle kunden når du vil være fremme.

Powered by Labrador CMS