BlackBerry Z10

Pressemelding fra BlackBerry 11. april 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

BlackBerry lanserer nye BlackBerry Z10 med BlackBerry 10 i Norge

BlackBerry® (NASDAQ: BBRY; TSX: BB) lanserer i dag den helt nye smarttelefonen BlackBerry® Z10 i Norge. BlackBerry Z10 (pekeskjerm) er den første smarttelefonen som bygger på BlackBerry 10, den nye plattformen som har fått ny design, konstruksjon og innovasjoner og som gir deg en helt ny og unik mobilopplevelse. BlackBerry Z10 vil være tilgjengelig fra autoriserte operatører og distributører i Norge, inklusive Telenor Norge AS, NetCom og Ingram Micro Mobility.

Nye BlackBerry Z10 er elegant og karakteristisk, og det er den raskeste og mest avanserte smarttelefonen fra BlackBerry hittil. Den har en 1,5 GHz Dual Core-prosessor, 2GB RAM, 16GB internminne og minneskortleser som støtter opptil 32GB.

Smarttelefonen inneholder også de nyeste forbedringene innen høyoppløst piksel- og skjermteknologi for å gi tydelige, skarpe og levende bilder. Den har utgang for micro-HDMI, nyttig ved f.eks. presentasjoner, og avanserte sensorer som NFC (near field communications) for å støtte mobilbetaling og enkel informasjonsdeling.

Alle funksjoner og detaljer er utviklet for å gi en så smidig brukeropplevelse som mulig, og inneholder forbedringer som:

Mer informasjon om BlackBerry Z10: http://global.blackberry.com/smartphones/blackberry-z10/en.html

Powered by Labrador CMS