Philips Pixel Pop

Pressemelding fra Gibson Innovation 21. september 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Philips Pixel Pop (BT110): Fargerik liten musikkgledesspreder

De fleste ønsker best mulig bass overalt, og det får du med nye Philips Pixel Pop (BT110). Den fargerike Bluetooth-høyttaleren leverer langt bedre bass og klarhet enn hva du forventer av en så kompakt enhet. Og vannbestandige materialer betyr at den kan tas med overalt uten frykt for fuktskader. Dermed kan du nyte musikk på kjøkkenet, badet og på farten.

Philips Pixel Pop (BT110) er tilgjengelig i fire farger; lys rød, sjokkblå, sort og kamuflasje. Den praktiske stroppen gjør høyttaleren enkel å ta med, og med IPX4-standard tåler enheten vannsprut. Philips Pixel Pop svikter ikke, selv når det regner.

Full-range 1,5 tommers driver kombinert med passiv radiator gir et avansert lydbilde med dyp bass. Og anti-vrengfilteret sørger for at lydkvaliteten ikke reduseres ved høyt volum, selv ikke når batterinivået er lavt. Batteriet har en kapasitet på opptil åtte timer, og med den innebygde mikrofonen kan du ringe og motta samtaler på farten.

Nøkkelfunksjoner:

- Fungerer med alle Bluetooth-kapable enheter

- IPX4-standard

- Innebygd mikrofon for høyttalerkonferanser

- 4W RMS output power

- 1 x 1.5”full range driver og passiv radiator

- Opptil åtte timers batteritid

- Bærestropp

- Audio in

Pris og tilgjengelighet

Philips Pixel Pop (BT110) er i salg til en anbefalt utsalgspris på kroner 399 inkl. mva.

Powered by Labrador CMS