Monster iSport Bluetooth Wireless

Pressemelding fra Interconnect 2. mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

#NoLimits - Trening uten en tråd

Monster lanserer verdens tynneste, letteste og mest allsidige hodetelefoner

iSport® Bluetooth Wireless SuperSlim In-Ear er utstyrt med et av verdens tynneste batterier og foldet kretskort.

Uten en tråd. Ledninger er irriterende. Monster® har derfor utvidet sin iSport®-serie med to nye in ear-modeller. iSport® Bluetooth Wireless Superslim og iSport® Bluetooth Wireless er godt egnet for en aktiv hverdag.

iSport® Hodetelefoner: De letteste på markedet: Monster® er i dag en anerkjent distributør av hodetelefoner rettet mot sport og fritid. De nye hodetelefonene er utstyrt med et av verdens tynneste batterier. SuperSlim-modellen kommer med foldet kretskort, noe som gjør den til en av de letteste på markedet. 

–Hodetelefoner har blitt en viktig del av treningsutstyret. Akkurat som det finnes ulike typer sko for ulike treningsformer, tilbyr Monster et variert utvalg av hodetelefoner slik at man kan yte maks hver økt. Siden det finnes så mange forskjellige idretter og aktiviteter som varierer i intensitet og omgivelser er det viktig å velge riktige hodetelefoner, sier grunnleggeren av Monter, Noel Lee.

iSport® Bluetooth Wireless Superslim lar deg dessuten spille musikk hele 15 meter fra kilden, mens iSport Wireless gir deg 10 meter å gå på – perfekt dersom du ikke har mulighet til å ha musikkspilleren på deg. Begge modellene gir 5 timers full spilletid.

Vanntett design tilpasset norsk klima

iSport® Bluetooth Wireless Superslim er vanntett og egner seg ypperlig for tøffe treningsøkter ute i regnet mens iSport® Wireless er perfekt innendørs og på tørre dager. Begge modellene har høy lydkvalitet og sitter som støpt i ørene. Ledningen er dessuten utstyrt med start/stop og svar-knapp for enkel håndtering. Alle hodetelefonene i iSport®-serien kan vaskes med vann.

Tren uavbrutt og komfortabelt

iSport® Wireless Superslim  og iSport® Wireless kommer med det siste innen lydteknologi og funksjoner tilpasset ulike treningsformer. De er blant annet utstyrt med et patentert in-ear flip-system som sikrer proppene fra å falle ut under treningsøkten.

Flip-systemet kommer i flere størrelser som følger med i esken. Materialet er mykt for økt komfort, har en antibakteriell overflate som kan vaskes med vann.

iSport® Bluetooth Freedom: Rå lyd bare du kan høre

Det er ingen tvil om at in-ear-produkter har blitt populært. Likevel er det fremdeles mange som foretrekker tradisjonelle hodetelefoner. iSport® Freedom leverer førsteklasses lydkvalitet, selv på høyeste volumnivå. Øreputene er myke og former seg fint rundt øret, noe som også fører til at musikken ikke kan høres fra utsiden. Materialene på innsiden av hodebøylen kombinert med solid passform sørger for at man kan holde svært høy intensitet uten at hodetelefonene faller av.

iSport® Freedom, som opprinnelig kommer i fargen sort/grønn får nå følge av en helsort versjon som passer vel så godt utenfor treningssenteret.

iSport® Victory™:

For de mest ivrige treningsentusiastene er Monsters in-ear flaggskip iSport® Victory™ et smart valg. I 2013 fikk modellen den anerkjente prisen Red Dot Award for sitt innovative design. iSport® Victory™ kommer med en lekkasjetett OMNITIP™-løsning, Flip-teknologi og antibakteriell overflate. Slik som de andre iSport-modellene har Victory overlegen lydkvalitet som effektivt stenger støy fra omgivelsene ute.

iSport® Intensity™: Tryggere trening

Sport® Intensity™ har nylig blitt redesignet slik at du skal kunne høre hva som skjer rundt deg uten at det går utover lydkvaliteten. På den måten øker sikkerheten dersom man er ute og trener i trafikkert miljø. Intensity innehar de samme funksjonene som de andre iSport-modellene i tillegg til en ekstra slitesterk ledning og jack-plugg, noe som sikrer god kontakt med musikilden, selv ved røff bruk. iSport Intensity kommer i fargen rosa, grønn og sort.

iSport® Strive™:

Dette er Monsters rimeligste hodetelefon, designet for alle som ikke vil  ha noe inne i øret, men samtidig ønsker seg en hodetelefon i samme størrelse som de klassiske ørepluggene. iSport® Strive™ har samme utvendige design og egenskaper som resten av iSport-serien. Den sitter godt festet til øret og leverer en minst like godt lydopplevelse som in-ear hodetelefoner. Slik som iSport Intensity kan du med denne modellen høre hva som foregår rundt deg mens musikken spiller. iSport® Strive™ kommer i fargene blå og oransje.

Monsters iSport®-serie er nå tilgjengelig hos utvalgte forhandlere til følgende veiledende priser:

• iSport Wireless SuperSlim In Ear (Grønn) – Kr. 1499,-

• iSport Wireless In Ear (Blå / Sort) – Kr. 998,-

• iSport Wireless Freedom On Ear (Grønn / Sort) – Kr. 2198,-

• iSport Victory (Grønn / Sort) – Kr. 1398,-

• iSport Intensity (Grønn / Rosa / Sort) – Kr. 998,-

• iSport Strive (Blue / Orange) – Kr. 698,-

Powered by Labrador CMS