LG PH-serie

Pressemelding fra LG Electronics 23. august 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

LG sine nye Bluetooth-høyttalere er utviklet for musikkelskere som har en aktiv livsstil

De nye Bluetooth-høyttalerene til LG i PH-serien (modellene PH1, PH2, PH3 og PH4) er utstyrt med en rekke nye funksjoner og har et innovativt og stilig design. PH-serien gir en optimal lydopplevelse - både innendørs og utendørs.

For de som setter pris på smidighet og holdbarhet er PH2 og PH4 det perfekte valget. Med sin lette vekt på kun 167 gram er den kompakte og fuktsikre PH2 designet for å gi høy lydkvalitet – også for de med en aktiv livsstil. Denne allsidige høyttaleren er svært slitesterk og perfekt for de som ofte er utendørs.Den mer kraftigere modellen PH4 passer godt til samlinger utendørs som camping eller grillfest, hvor det vanligvis kreves en mer kraftfull lyd. Den kraftfulle og fyldige lyden, samt egenskapenene som gir muligheter for mobilitet og fleksibilitet, gjør PH4 perfekt for lydentusiasten som vil ha det beste fra to verdener.

Både PH2 og PH4 har et bånd som gjør det enkelt å feste høyttalerne på en rekke ulike overflater slik at det blir enklere å ta den med seg. Regn og vanndråper er heller ikke noe problem for høyttalerne, ettersom de er laget for at man skal kunne ta de med nesten hvor som helst. Høttalerne dekker også 360 grader, og sammen med Bass Boost-funksjonen gir begge høyttalerne krystallklar lyd på tvers av innstillinger. De doble passive som man finner i PH-høyttaleren forbedrer lydkvaliteten og gir en enestående bass sammenlignet med andre tilsvarende høyttalere av samme størrelse. LED-indikatorer og lang batterilevetid (PH2: 6 timer, PH4: 10 timer) gjør et enda enklere å ta høyttalerne med seg, noe som gjør de til det naturlige førstevalget for de som lever en aktiv livsstil.

Lekre PH3 er designet for å passe inn med interiøret. Med en innebygd lampe setter den stemningen like bra på nattbordet som ute i hagen. Modellen PH3 kommer i tre farger, har fem forskjellige belysningsmoduser og et innebygd batteri som varer opptil ti timer.

Alle tre høyttalere har en ekstra inngangsport for å kunne koble seg til enheter som mangler Bluetooth, for eksempel eldre MP3- og CD-spillere. For nyere enheter er det også mulig å koble til to Bluetooth-enheter samtidig via Multi Point.

PH1 kommer med innebygd stemningsbelysning og fem timers batterilevetid, noe som er perfekt for hvilket som helst rom i huset. Fordi den er bærbar og lett kan denne høyttaleren også brukes som en nattlampe.

– LG jobber kontinuerlig med å utvikle produkter på best mulig måte som forenkler hverdagen til forbrukerne. Med vårt mangfoldige utvalg av trådløse høyttalere, tror jeg forbrukerne vil kunne finne sin den ideelle løsningen for alle anledninger, sier Brian Kwon, leder for LG Home Entertainment Company.

De som besøker LG sin stand i «Hall 18» under IFA 2016 vil få muligheten til å se og teste de nye produktene.

Powered by Labrador CMS