Sony HT-CT770 og HT-CT370 og HT-XT1

Pressemelding fra Sony 7. januar 2014:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Stilrene og plassbesparende:

Nye lydplanker og Sonys første TV Base-høyttaler Elegant design og 2.1-kanals virtuell surroundlyd med enkelt oppsett

Fra eksplosiv TV-action til intim dialog: Sony gir lyden fra din TV ekstra tilstedeværelse og realisme med to nye lydplanker og en helt ny TV Base-høyttaler.

De elegante lydplankene HT-CT770 og HT-CT370 fyller rommet med en virtuell surroundlyd og kraftig bass. TV Base-høyttaleren HT-XT1 kan plasseres diskret under TVen, og bringer en ny dimensjon til lyden på dine favoritt-programmer.

Pakket med tilkoblingsmuligheter, gjør modellene i vår 2014-serien det forfriskende enkelt å heve lytteopplevelsen i din stue.

Oppsiktsvekkende lyd og enkle tilkoblingsmuligheter

2.1-kanals S-Master Digital Forsterker-teknologi fremhever detaljer og gir ekstra klarhet til TV-programmer, filmer og spill med en kraftig multi-kanalslyd. S-Force Pro Front SurroundTM-prosessering sørger for å gi deg et rikt teksturert og oppslukende lydbilde med en bred «sweet spot» som lar alle i rommet få like mye glede av det dere ser og hører på.

Som en ny egenskap ved Sonys lydplanker, sørger ClearAudio+ for at du slipper å justere innstillingene manuelt for å få gode resultater fra ulike kilder – fra filmer og live-konserter på DVD til musikk fra din smarttelefon. Med støtte for DTS-HD og Dolby TrueHD er du garantert en lyd i beste kvalitet, uansett hva du hører på.

Om du har problemer med å høre hva som blir sagt på skjermen, kan du enkelt trykke på tasten med navnet «Voice» som gjør at filmdialog blir enda skarpere fremstilt. Ved hjelp av ulike moduser, kan du styrke nivået på dialogen til du hører den så godt som du ønsker.

Med lydplankene og TV Base-høyttaleren er det også enkelt å dele musikk fra smarttelefonen, nettbrettet eller andre Bluetooth®-kompatible enheter. Og enda enklere er det om din mobile enhet støtter NFC: bare berør mobilen inntil lydplanken eller høyttaleren, og opplev en umiddelbar tilkobling. Deretter kan du høre på det du vil helt trådløst. Kompatibilitet med AAC-codec sikrer at du får en ren og detaljert lyd når du streamer musikk via Bluetooth® fra din Apple- eller Android-enhet.

Produktene kan også kontrolleres trådløst fra din smarttelefon eller nettbrett med den nye gratis-appen Songpal via Bluetooth. Ved bruk av appen kan du justere ClearAudio+, subwoofer og andre lydinnstillinger fra en komfortabel posisjon i sofaen.

Lydplankene HT-CT770 og HT-CT370

De to nye lydplankene fra Sony er ideelle partnere for store TVer. CT770 samler opp imponerende 330W av utgangseffekt for å få frem det beste i både action-filmer og konsert-opptredener, med 2x 20mm diskant-enheter og 16mm subwoofer-enheter. CT370 leverer 300W av kompromissløs lyd i en enda mer kompakt design.

Kun fem centimeter høye, kan de elegante lydplankene plasseres diskret foran TVen uten å være i veien for skjermen eller IR-sensoren, eller de kan henges på veggen. Til tross for en smal profil, leverer lydplankene kvalitetslyd takket være en ny høyttaler-diffuser som sprer lyden jevnt ut i rommet.

Dype dunk og buldring behandles av en kraftig, trådløs subwoofer. Plasser den hvor du vil i rommet, og opplev en bass du virkelig føler på kroppen. CT370s subwoofer har doble plasserings-muligheter, enten ved at den legges horisontalt på en hylle eller skjult under sofaen, eller vertikalt på gulvet.

TV Base-høyttaleren HT-XT1

Om du ønsker å styrke TV-lyden uten å styre med ekstra kabler og høyttalere, er Sonys nye HT-XT1 det du leter etter. Det har aldri vært enklere: den smarte, plassbesparende «alt-i-ett»-løsningen er perfekt for å høre god lyd på soverommet eller andre rom hvor du ønsker tilgang på god lyd.

TV Base-høyttaleren er en ideell partner for BRAVIA-modeller i størrelser mindre enn 50’’, og får fint plass under TV-apparatet. Med sin slanke design med rene, blanke linjer og ripebestandighet har den kun en diskret tilstedeværelse i rommet. XT1 er i tillegg enkel å sette opp ved at du kun trenger å koble den opp til TVen via HDMI.

Takket være to innebygde subwoofer driverenheter, vil TV-underholdningen med XT1 lyde enda skarpere og klarere. Du trenger ikke bekymre deg for at vibrasjoner skal riste i TVen, ettersom enheten er utstyrt med et rigid kabinett med styrket glasstopp og nøye plasserte høyttalere som sikrer at 170W påvirker deg – ikke TVen.

Denne sesongens nye lydplanker og TV Base-høyttaler fra Sony vil være tilgjengelige fra mai 2014.

Nøkkelspesifikasjoner

Sound Bar HT-CT770

Sound Bar HT-CT370

TV Base Speaker HT-XT1

Total power output

330W

300W

170W

S-Force Pro Front Surround

Yes

Yes

Yes

Speaker size (main unit)

60mm x2

20mm tweeter x2

60mm x2,

35x80mm x2

Subwoofer driver size

160mm

100x150mm

100mm x2

NFC/Bluetooth®

Yes/Yes

Yes/Yes

Yes/Yes

SongPal app control

Yes

Yes

Yes

ClearAudio+

Yes

Yes

Yes

Powered by Labrador CMS