Panasonic SC-NA30 og SC-NA10

Pressemelding fra Panasonic 26. august 2013:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Panasonic lanserer portabelt og trådløst høyttalersystem med industriledende avspillingstid

De nye SC-NA30 og SC-NA10 byr på over 20 timers avspillingstid, og oppladning av smarttelefonen hvor enn du befinner deg

- I dag presenterer Panasonic to tilskudd til sin serie med trådløse streaming produkter, SC-NA30 og SC-NA10. Med den lengste trådløse avspillingstiden tilgjengelig på marked, overlegen lyd-kvalitet, smart tilkobling og ikke minst et elegant design. Høyttalerne gjør det dermed mulig å nyte musikk og andre lydopplevelser av topp kvalitet uansett hvor du befinner deg.  

SC-NA30 er designet med inspirasjon fra en klassisk og tidløs HiFi-stil. Den byr på bemerkelsesverdig lydkvalitet uansett om du befinner deg i stuen, på terrassen, på balkongen eller i parken. Også den portable SC-NA10 er tilpasset bruk både inne og ute, og gir kvalitetslyd hvor enn du befinner deg. 

– Den nye NA-serien er perfekt for å nyte musikk uansett om man er hjemme eller på tur, sier Jonas Eriksson, Senior Product Manager, Pansonic Nordic. 

– Panasonic tar hensyn til at mennesker har forskjellige lyttevaner når det kommer til musikk. NA-serien er designet for å gi den beste lyden, kombinert med intelligent tilkobling og vakkert, stilrent design. Den noe større SC-NA30 er med sin overlegne lyd-kvalitet spesielt tilpasset bruk i og rundt hjemmet, mens den mer kompakte SC-NA10 kan fraktes overalt takket være sitt beskyttende etui som også kan brukes som et stativ.

Opp til 20 timers avspilling og enkel tilkobling

Opp til 20 timer trådløs avspillingstid gjør at SC-NA30 og SC-NA10 kan skryte av den lengste trådløse avspillingstiden tilgjengelig i dagens marked[1]. Samtidig er de både brukervennlige og enkle å tilpasse egne behov.   

Begge modellene har Bluetooth- og NFC-teknologi, og er kompatible med Panasonics Music Streaming applikasjon som gjør det enkelt koble seg opp til smarttelefonen eller nettbrettet. Med kun et enkelt tastetrykk får du direkte tilgang til all din favorittmusikk.   

I tillegg til å streame lyd fra en portabel enhet, kan NA-serien også fungere som en hands-free takket være den integrerte mikrofonen. De innebyggede og oppladbare batteriene har en lang levetid, og gjør at du til og med kan lade opp smarttelefonen mens du spiller musikk – noe som er praktisk dersom man er langt unna en stikkontakt.

Overlegen trådløs lydkvalitet

Panasonics satsning på lydteknologi sikrer at den nye NA-serien kan tilby enestående lyd i en bærbar pakke. Fra sømløs tilkobling til andre enheter, til digital prosessering og høyttaler-teknologi – hvert eneste element i SC-NA30 og SC-NA10 er med på å gi den beste mulige trådløse lyd- og musikkavspillingen. 

På tross av et kompakt design har SC-NA30 ekstremt kraftige lyd-egenskaper. Med to 2-tommers høyttalere foran, og en integrert subwoofer kan den produsere en naturlig ekspanderende lyd, i tillegg til en dyp og kraftig bass. Utformingen vil i tillegg beskytte bassen fra uønskede vibrasjoner, noe som merkbart forbedrer lydkvaliteten. SC-NA10 har to 1.6-tommers høyttalere foran og gir en klar vokal, mens et passivt element bidrar til å levere bass av høy kvalitet. 

I likhet med SC-NA30, vil SC-NA10 også nyte godt av komponentene som sikrer at høyttalermembranen på en mer effektiv måte produserer den kraftige lyden som vanligvis er assosiert med større høyttalersystemer. 

Panasonics XBS Master lyd-prosesseringsteknologi finnes i både SC-NA30 og SC-NA10. Teknologien leverer mer kraft, klarhet og nøyaktighet ved å forsterke lave frekvenser, eliminere uønsket støy og minimere forstyrrelser. 

Moderne design basert på klassiske Hi-Fi systemer

Både SC-NA30 og SC-NA10 byr på lekkert og stilrent design. SC-NA30 kommer med en elegant børstet overflate i sølv eller svart. Når man slår det på vil den motoriserte toppen gå ned og vise frem den klassiske volumknappen, bass og diskant.

SC-NA10 er like stilrent og leveres med en kompakt, bokslignende veske eller etui som gjør at du kan bære den med deg over alt. Etuiet fungerer også som et stativ for høyttaleren, og er tilgjengelig i fargene ‘Navy Blue’ eller ‘Coral Red’[2].

Powered by Labrador CMS