Sony UHP-H1 og BDP-S6700

Pressemelding fra Sony 6. januar 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

​Blu-ray til et nytt nivå:Sony introduserer High-Resolution Premium Audio og videospiller

For deg som ønsker førsteklasses lyd og bilder

Sony fortsetter å levere de beste underholdningsopplevelsene - i dag ble to toppmodeller i kategorien Blu-ray Disc-spillere lansert. Disse kombinerer perfekt bildekvalitet med suveren lyd.

UHP-H1 High-Resolution Premium Audio og videospiller

Flotte filmer på Blu-ray er bare noe av det du får med den splitter nye UHP-H1. Sonys første High-Resolution Premium Audio og videospiller setter lyd i fokus, og klarer kunststykket å matche den beste seeropplevelsen med den fineste lydopplevelsen.

UHP-H1 byr på den aller beste lydkvaliteten, uavhengig av kilde, på disc, via hjemmenettverket eller strømmet fra ulike online musikktjenester. Den står også utmerket på egen ben eller kan enkelt integreres med ditt eksisterende trådløse multi-room oppsett. Sett inn en CD, super Audio CD eller blu-ray disc, koble til en USB med høyoppløste musikkfiler eller søk via innebygde apper som Spotify og Deezer. Uansett hva du hører på - lyden er førsteklasses og kan spilles via trådløse høytalere rundt om i hele huset.

Den ekstraordinære lyd- og bildekvaliten til UHP-H1 starter med Sonys design som minimerer mekanisk vibrasjon, og høyoppløste filer kodet helt opp til 192 kHz / 24-bit og dobbel DSD (5.6MHz). 2-kanals analog lydutgang til hi-fi forsterker, hjemmekinomottaker eller TV Sound Bar via en 32-bit 768kHz audio DAC, som sikrer utrolig lydkvalitet.

BDP-S6700 4K-upscaling Blu-ray Disc-spiller

BDP-S6700 oppgraderer Blu-ray filmer til 4K UHD detalj - men det er bare halve historien. I likhet med UHP-H1 Premium Audio og videospiller, byr den på et bredt utvalg av førsteklasses lydopplevelser som enkelt lar seg koble til ditt eksisterende trådløse multi-room oppsett.

Det er ingen mangel på tilgjengelig musikk, tilgangen til strømmetjenester som Spotify og Deezer er integrert. Bluetooth med LDAC sikrer høykvalitets lyd med trådløse hodetelefoner.

Den nye UHP-H1 High-Res Premium Audio og videospiller og BDP-S6700 4K Blu-ray-spiller fra Sony er tilgjengelig fra mai. Veiledende pris for BDP-S6700 vil være 1750 kr, og for UHP-H1, kr 4200.

Powered by Labrador CMS