Blue Microphones Yeti

Pressemelding fra Blue Microphones 14. april 2016:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Nye Blue Microphones lanseres i Norden

Blue Microphones, verdens bestselgende USB-mikrofonprodusent, har kunngjort at mikrofoner med nye design er tilgjengelige i Norden. Den høyt rangerte Yeti USB-mikrofonen er nå tilgjengelig i en stilren Whiteout-stil, og den Skype-sertifiserte Snowball iCE finnes nå i Blackout-stil. Begge mikrofonene er stilfulle, og gir samtidig studiokvalitet på lydopptak av musikk, podcaster, YouTube-videoer, intervjuer, videospillstrømming og mye annet.

Blue, som har 20 år med erfaring som en av de ledende innovatørene innen lydteknologi og design, lanserer i dag to nye skudd på stammen i sin prisvinnende USB-mikrofonfamilie. I over 20 år har Blue produsert enestående lydutstyr som gir verdens fremste artister, fra Bob Dylan til Imagine Dragons, muligheten til å utvikle sine unike stiler og produsere variert musikk. Nå, med den nye Yeti (Whiteout) og Snowball iCE (Blackout), utvider Blue sin bestselgende USB-mikrofonserie ytterligere. Begge de nye modellene kombinerer moderne design med mangfoldige funksjoner for å hjelpe den neste generasjonen med digitale bidragsytere til å skape høykvalitets podcaster, vlogger, YouTube-videoer og mye annet.

Blue sine USB-mikrofoner har blitt kalt «mikrofonene for internett», og har bidratt til å skape en generasjon med brukergenerert innhold. Med over en milliard YouTube-brukere og 100 millioner Twitch-brukere på verdensbasis stiger etterspørselen etter innhold eksponentielt. Verdens best betalte YouTube-stjerner, inkludert PewDiePie, så vel som de mest populære direktestrømmerne på Twitch og andre vloggere har brukt Blues USB-mikrofoner til å produsere innhold. Og nå gir de nye unike Yeti (Whiteout)- og Snowball iCE (Blackout)-modellene deg muligheten til å stilsikre ethvert multimediaoppsett.

Yeti nå også tilgjengelig i kul hvit design

En av de nye lanseringene til Blue er den populære Yeti, som nå også lanseres i en stilren hvit design: Whiteout. Yeti er verdens mest bejublede USB-mikrofon, og bruker Blues uovertrufne kondensatorkapsler for å gi høyest mulig kvalitet, og mest mulig allsidige opptaksmuligheter. For å kunne gi enestående resultater i alle situasjoner tilbyr Yeti fire opptaksvalg, kardioide for vokal og kringkasting, bidireksjonal for intervjuer, omnidireksjonal for grupper, og stereo for å skille mellom lydkilder fra venstre og høyre.

Yeti er også utstyrt med et innebygget hodetelefonuttak med justering av lydforsinkelse, direktekontroll av volum til hodetelefonene, samt opptaksvalg, demping, og volumkontroll for mikrofonen. Yeti er utstyrt med plug-and-play, og kan brukes på både Windows-PC-er og Mac, og gir utmerket opptakskvalitet direkte til datamaskinen. Den nye designen bidrar med et anstrøk av stil til opptaksutstyret ditt for musikk, spilling eller podcaster.

Snowball iCE lanseres i Norden i ny svart design

Et nytt skudd på stammen i Blue-familien er Snowball iCE, som nå også finnes i en kul, helsvart design. Snowball iCE drives av en ny spesialdesignet kardioid kondensatorkapsel og gir krystallklar lydgjengivelse som er milevis bedre enn hva din innebygde datamaskins høyttaler kan yte. Snowball iCE garanterer lydgjengivelse i CD-kvalitet på opptak for YouTube, SoundCloud osv. Gi deg selv best mulig lydkvalitet på Skype, Twitch, FaceTime, eller en hvilken som helst annen tale-programvare. Snowball iCE er også Skype-sertifisert, og garanterer klokkeklar lydkvalitet uavhengig av hvor eller hvordan du bruker den, hjemme eller på kontoret. Om du foretar et intervju på Skype, strømmer dataspilling direkte på Twitch, eller kommuniserer med noen på den andre siden av kloden, vil du bli hørt klart og tydelig dersom du bruker Snowball iCE.

Pris og tilgjengelighet

Yeti (veiledende pris: 1399,-) kan kjøpes hos Elkjøp, Teknikmagasinet og Komplett samt andre autoriserte forhandlere, og også på nettet, i mange forskjellige stilarter: Silver, Platinum, Blackout og nå også Whiteout. Snowball iCE (veiledende pris: 549,-) kan kjøpes i skinnende hvit og Blackout-stil også hos Elkjøp, Teknikmagasinet og Komplett samt andre autoriserte forhandlere.

Andre USB-mikrofoner til salgs fra Blue er:

• Yeti Pro — Verdens mest allsidige høykvalitets USB- og XLR-mikrofon

• Yeti Studio — Alt-i-ett opptakssystem for vokal

• Nessie — Den første justerbare USB-mikrofonen for fryktløse lydopptak

• Snowball — De mest intuitive USB-mikrofonene for alle slags bruksområder (finnes i tre farger)

• Tiki — Mikrofon med støyreduksjon for Skype

• Radius II — Mikrofonstativ i retrostil for Yeti- og Yeti Pro-mikrofoner

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til www.bluemic.com

Powered by Labrador CMS