Bosch 8-serie

Pressemelding fra BSH Husholdningsapparater 23. mars 2015:

Denne produktnyheten er en direkte gjengivelse av en pressemelding fagbladet Elektronikkbransjen har mottatt, og er ikke redaksjonelt behandlet.

Bosch Serie 8 Ovn:

Full kontroll på kjøkkenet - med god hjelp fra din nye automatiske ovn

Den nye Bosch Serie 8-ovnen er din nye bestevenn på kjøkkenet. Teknologien er definitivt på din side når det kommer til å lage den perfekte kaken eller å få kjøttet saftig hver gang. Dette er avansert kokekunst på den enkle måten.

Kjøkkensjefer bruker øynene, nesen, munnen og noen ganger fingrene for å avgjøre om en rett er perfekt. Men er disse metodene egentlig til å stole på? Med mindre du er en gourmet-kokk på en Michelin-restaurant, er det kanskje greit å finne en annen metode for å finne ut om kaken er ferdigstekt. Heldigvis for deg har Bosch nå lansert en ovnsserie med sofistikerte sensorer. Disse sensorene gir deg et perfekt resultat, uten at du må ofre fingertuppene dine for å sjekke om maten er klar. Uansett om det er ovnsbakt laks, kalkun eller muffins du lager, handler fremtidens matlaging om nettopp dette: 100% kontroll. 

Enklere og morsommere å lage god mat

Fokuset i de nye Bosch Serie 8-ovnene er at de skal være enkle å forstå, og ikke minst at de skal være morsomme å bruke. Et sentralt element i designen er kontroll-ringen, som er både intuitiv og presis. Den brukes for å enkelt navigere rundt i menyen, mens TFT-displayet viser deg et bilde av hvilken matkategori du har valgt å bruke, med en rekke forskjellige retter å velge mellom. På den måten sikrer du at for eksempel kjøttet aldri blir overstekt. 

Prisvinnende design

Uansett om du setter dem oppå hverandre eller ved siden av hverandre, er Serie 8-produktene designet for å passe sammen. Med materialer i høy kvalitet, god design og med gjennomtenkte løsninger, er alle produktene i serien ideelle for innbygging i kjøkkenet. Sett kaffemaskinen og dampovnen side om side med ovnen, eller sett dem oppå hverandre hvis det passer best på ditt kjøkken. Mange av modellene finnes også i andre materialer enn rustfritt stål, med glassfront i kullsort eller vinterhvitt. Bosch har allerede vunnet flere priser for designet til Serie 8. Ovnene, mikrobølgeovnene, kaffemaskinene og dampovnene vant German Design Award 2015, en av de aller viktigste designprisene i Tyskland. 

Den perfekte steken: Fra stress til yes!

Før var det definitivt en stressende oppgave å skulle steke kjøtt: Sette kjøttstykket i ovnen, stille inn klokken, og deretter ta ut kjøttet med jevne mellomrom for å skjære stykker av det. Er det ferdig nå, mon tro? Nå trenger du ikke å lure på det lenger. Den moderne måten å gjøre det på er ifølge Bosch dette: Sett PerfectRoast-sensoren inn i kjøttet, velg hvilken kjernetemperatur du vil at kjøttet skal ha, og sett kjøttet inn i ovnen. Når kjøttet har fått riktig kjernetemperatur er maten klar! PerfectRoast sikrer at kjøttet eller fisken har rett temperatur på hele tre forskjellige steder, så du ikke får feilmålinger. Perfekt hver eneste gang 

100% kontroll – den automatiske ovnen

Ved å trykke på en knapp, kan du aktivere Bosch Assist-funksjonen. Den hjelper deg med å velge den beste måten å tilberede maten din på. Trengs for eksempel PerfectBake-sensoren, vil assistenten aktivere denne. Eller den viser deg den beste varmefunksjonen matretten du skal tilberede. Du velger bare matretten du skal tilberede i menyen, og så hjelper ovnen deg videre. PerfectBake måler for eksempel fuktighetsnivået i ovnen når du baker, og tilpasser baketiden til dette. I Serie 8-ovnene finner du også fuksjoner som integrert mikrobølgeovn, dampfunksjoner, optimale varmlufts-funksjoner. I tillegg har ovnene selvrense-programmet EcoClean/Pyrolyse som definitivt vil gjøre livet ditt lettere.

Serie 8 ovnen fra Bosch er rett og slett den siste brikken som får hverdags-puslespillet til å gå opp.

Produktinformasjon– eksempler fra Serie 8-ovnsserien:

HNG6764S1: Dette er innbyggingsovnen som har alt: PerfectBake sensor, PerfectRoast sensor, 4D HotAir, mikrobølgeovn, selvrensende pyrolyseprogram, dampfunksjoner. 14 varmefunksjoner, TFT-display med touch-funksjon, tekst og bilde.

Pris: NOK 29.990

HBG 676EB1 Volcano Black

HBG 676ES1 Stainless steel

HBG 676EW1 Arctic White

Pris: NOK 16.190

Serie 8-innbyggingsovnen med automatiske funksjoner som PerfectBake sensor, PerfectRoast sensor. 13 ulike varmefunksjoner, inkludert 4D HotAir. Selvrensende pyrolyseprogram. TFT-display med touch-funksjon, tekst og bilde.

Ovnene blir lansert på markedet fra april 2015 og vil bli solgt hos utvalgte forhandlere.

Powered by Labrador CMS